2777
2789
عنوان

دوستان دلم گرفته یک لحظه بیاین

66 بازدید | 7 پست

سلام دوستان راهنماییم کنید من شوهرمو دوست دارم ولی با بعضی اخلاهاش دلمو میکشنه امروز خالم زنگ زد گفت ناهار بیاین خونه ما من گفتم به شوهرم زنگ بزن زنگ زده گفته نیم ساعت دیگه خبر میدم الان امده خونه میگه ناهار درست نکن خالت زنگ زده پاشو برو گفتم بپس شما چی گفت نمیام من میان دنبالت بعد گفت چی ادمیه هرچی بهش میگم حرف خودشه گفتم کی گفت خالت همش میگه بیاین دیگه ماهم با چه خانواده وسلط کردیم اخه یعنی با ازدواج کردن بامن پشیمونه درسته خیلی من اذیتش کردم و خیلی مشکلات داشتیم باهم ولی این حرفاش دلمو درد میاره همش میگه بیا بریم طلاق بگیرم ولی من اصلا تو فکرا نیستم از الان واسه خرداد تولدشه دارم تدارک میبینم که چیکارکنم اما اون نه همیشه زخم زبون میزنه بهم خسته شدم دیگه هیجا نمیزاره برم از اول هفته تا اهر هفته خونم اصلا بیرون نمیرم ولی خودش همش بیرونه فقط یک پنجشنبه تعطیله که چه جور بشه منو ببره بیرون بعدم بهم میگه تو همش دوست داری راه رفتن باشی دیگه قلبم درد میکنه از کارش بهم بگین بااین رفتاراش چیکارکنم با مامانم حتی نمیزاره برم جای دوستان چیکارکنم بااین اخلاقاش😔😔😔

نمیخوام ناراحتت کنم گلم ولی فقط باید تحمل کنی 

خیلی مهربون و آروم و تو بهترین فرصت ها از نیازات بگی اگه بهت گفت نه نمیشه نرو و فلان ترش نکنی دوباره تو موقعیت بعدی درموردش صحبت کنی و اصلااااا اصلا عصبانی نشی مقصر نشونش ندی و فقط با مهربونیه کامل از نیازات بگی 

اینایی که گفتم تئوریه اگه واقعا بتونی بهش عمل کنی خیلی آروم آروم اوضاع بهتر میشه.ولی اعصافب فولادی میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام ناراحتت کنم گلم ولی فقط باید تحمل کنی  خیلی مهربون و آروم و تو بهترین فرصت ها از نیازا ...

اره اینجوری بتونی عمل کنی اصطکاک زندگیت کم میشه و کم کم روی ارامش به زندگیت برمیگرده نمیگم تو سری خور باش اونم وجدان داره و خودش کم کم رفتارش رو اصلاح میکنه

اره اینجوری بتونی عمل کنی اصطکاک زندگیت کم میشه و کم کم روی ارامش به زندگیت برمیگرده نمیگم تو سری خو ...

اخه من هرچی میگم میگه تو خانواده شما زن سالاریه تو خانواده ما فقط مرد باید حرف بزنه

نمیخوام ناراحتت کنم گلم ولی فقط باید تحمل کنی  خیلی مهربون و آروم و تو بهترین فرصت ها از نیازا ...

عزیزم من خیلی تحمل کردم اخه با مامانم دیگه نمیزاره میگه تو خانواده ما فقط مرد حرف میزنه اخه مگه میشه

عزیزم من خیلی تحمل کردم اخه با مامانم دیگه نمیزاره میگه تو خانواده ما فقط مرد حرف میزنه اخه مگه میشه

بله عزیزم میشه.

به خاطر همچین چیزی که نمیتونی طلاق بگیری.اگه زندگیت رو دوس داری تنها راهکارش همونیه که گفتم مطمن باش.هر چی هم تو بیشتر بخوای حرف حرف تو بشه اون بدتر میکنه چون معتقده اگه حرف تو اجرا بشه از مرد بودنش کم میشه پس فقط میتونی از در مظلوم نمایی وارد شی.