2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که مثبته عزیزم ولی باور کن همین خیلی بهش فکر کردن و استرس زیاد خودش یه مانع میشه برا باردار ...

میدونم حرفت کاملا درسته .ولی  دکتر به من گفته ivf.به خاطر همین خیلی منتظرم طبیعی باردار شم

هنوز موعدم نشده نمیدونم آزمایشم نمیرم چون پول الکی بیرون انداختنه اگه خیلی عجله داری برو ازمایش بده

نه ازمایس دوس ندارم تا بی بی قشنگ مثبت نشه نمیرم

مال من هاله داشت بارداربودم اگه هاله داره بارداری گلم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
مال من هاله داشت بارداربودم اگه هاله داره بارداری گلم

مرسی عزیزم ایشالله ولی خیلیام هاله داشتو کاذب بود.شما علائمم داشتی اون موقع که هاله انداخته بود؟من سینم همیشه یه هفته قبل پری خوب میشد ولی الان ادامه داره و خیلی درد میکنه زیر دلم سنگینه کمر درد دارم

بی بی چک قبل موعدپری بارداری رو مشخص میکنه؟

برا بعضیا اره برا بعضیام نه بستگی به زمان لقاح داره میگن ۶تا ۱۲ روز از لقاح بگذره hcgوارد خون میشه تو ادرار یکم دیرتر