2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این صدرصد مثبته مال من کم رنگ تر بود بتام۵۳بود 

کاملاااا مشخصه 

مبارک مامان خانوم

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
کسی تجربه ی این بی بی رو تو روزای قبل پری داشته؟؟

من باردارى اولم ٥ روز مونده به پرى مثبت شد و درست بود. ماه پيش براى باردارى دوم اقدام كردم، هاله افتاد ولى پريود شدم چند روز بعدش. اميدوار باش ولى تا آزمايش ندى نميشه مطمئن شد. ايشالا كه باردارى عزيزم

من باردارى اولم ٥ روز مونده به پرى مثبت شد و درست بود. ماه پيش براى باردارى دوم اقدام كردم، هاله افت ...

ایشالله عزیزم من ذخیره تخمدانم خیلی پایینه این ماه خیلی ویتامین و این چیزا خوردم بعد ۱سال و نیم کیت تخمکم پررنگ شد هیچ وقت نمیشد شاید یه بار دیگه هم شده بود.واسه همین یکم امیدوارم

ببین بیخیالش شو باور کن بهش فک نکنی سرگرم ورزش و زندگی بشی خودش میاد

اصن نمیتونم دست خودم نیس واقعا.تازه باشگاهمم نرفتم گفتم یه وقت مسکل پیش نیاد😏