2777
2789

بچها من همیشه  ۳ روز قبل پری لک بینی دارم ۱۱هم باید پری شم ولی از۸ام باید لک بینی داشته باشم یعنی فردا.۱۱هم باید بی بی مثبت باشه یا از روز لک بینی باید بی بی مثبت شه؟

ایشالا که بارداری  علائمت که میخوره  چون منم ماهی که باردار بودم درد سینم قطع نشد تا الا ...

اره منم بیشتر به خاطر سینه دردم مشکوکم هیچ وقت اینجوری نبودم.همیشه ۲ روز بعد تخمک گذاری دردناک میشد اونم به خاطر ترشح پروژسترونه.بعد یه هفته قبل پری چون پروژسترون میاد پایین دردم قطع میشد و پری هم میومد الان یه سره دستم به ممه😂ولی هچنان دردناکه اول نوکش شدید درد میکرد الان دردش تو کل سینمه  و سینم پر و سنگینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ایشالله ولی خیلیام هاله داشتو کاذب بود.شما علائمم داشتی اون موقع که هاله انداخته بود؟من س ...

منم اتفاقا اینطوری بودم میگفتم همین الانه ک پری بشم الانم یکم دردپری دارم بعضی وقتا ولی روز موعدم هاله داشت فرداش بازم بیبی زدم دیگه هاله نبود دوخط پررنگ افتاده بود

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
منم اتفاقا اینطوری بودم میگفتم همین الانه ک پری بشم الانم یکم دردپری دارم بعضی وقتا ولی روز موعدم ها ...

ایشالله به سلامتی فارغ بشی منم الان کمر درد و دل درد دارم که قبلا این مواقع نداشتم روزای لک بینی هم درد خاصی نداشتم فقط یه ذره حالت سنگینی داشت دلم اونم هرازگاهی خیلی کم .ولی الان دردم به نسبت زیاده دلم کلا همش سنگینه کم و شدید میشه.به هر حال تو این همه مدت این مدل دردو تجربه نکردم اصن.شایدم ورژن جدید دردای پریودم باشه ولی ایشالله که اینطوری نیس😋

ایشالله به سلامتی فارغ بشی منم الان کمر درد و دل درد دارم که قبلا این مواقع نداشتم روزای لک بینی هم ...

مرسی عزیزدلم ایشاالله توام بارداری گلم..نمیدونم شاید بارداری این علائمشه برو آز بده نشون میده

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
مرسی عزیزدلم ایشاالله توام بارداری گلم..نمیدونم شاید بارداری این علائمشه برو آز بده نشون میده

اگه مطمئن باشم الان جواب میده حتما میرم دل دردم شدیده

اگه مطمئن باشم الان جواب میده حتما میرم دل دردم شدیده

ایشاالله ک جوابت مثبته گلم😍😍😍لک واینا داری؟

واقعا؟؟؟؟؟؟شما روز چند گذاشتی که کمرنگ تر بود

من دو روز مونده به موعود

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
ایشالله به سلامتی فارغ بشی منم الان کمر درد و دل درد دارم که قبلا این مواقع نداشتم روزای لک بینی هم ...

نفخ داری؟ من شدید نفخ داشتم ماه اول ک فهمیدم باردارم

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نه فعلا از لک خبری نیس ۱۱هم موعده پریمه

هنوز مونده به پری یا پری گذشتهههه؟؟؟؟

هنوز مونده به پری یا پری گذشتهههه؟؟؟؟

نه مونده .نوشتم که ۲۵ پری ام.امروز ۲۶ پری هستم ۱۱هم باید پری بیاد ولی از امروز باید لک بینی داشته باشم که فعلا ندارم ترشحم اصن ندارم.ولی دردای پری اومده سراغم 

بچه ها من امروز ۲۸ پری ام و فردا موعد پریمه امروز لک بینی ابکی قهوه ای روشن داشتم که الان یه مقدار خونی شده و میدونم که پری میشم .همیشه ۳روز قبل پری ترسح قهوه ای غلیظ داشتم که این ماه خبری نبود فک کنم چون بادکش رحم انجام دادم لک بینیم خوب شد