2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم 

من تا 5 روز بعد از سرکلاژم قشنگ لک بینی داشتم و پد میذاشتم

از روز ششم کم شد و روز هفتم کاملا قطع شد

برا بعصیا تا 2 هفته هم طول میکشه نگران نباش طبیعیه

فقط 2 هفته مطلقا استراحت کن

.Pain🔥you made me a believer

طبیعیه عزیزم  من تا 5 روز بعد از سرکلاژم قشنگ لک بینی داشتم و پد میذاشتم از روز ششم کم شد و ر ...

من فقط در روز دو بار ترشحی که ازم میاد کلا رنگش قرمز روشنه. 

من چوت قبلس هم یک ماه لکه بینی داشتم خیلی میترسم

شما الان زایمان کردید

من فقط در روز دو بار ترشحی که ازم میاد کلا رنگش قرمز روشنه.  من چوت قبلس هم یک ماه لکه بینی دا ...

اره عزیزم من 1 سال و نیم پیش زایمان کردم😅

من سابقه زایمان زودرس داشتم برای همین توی بارداریم سر دخترم دکترم گفت طول سرویکسم 50 هم بود باید سرکلاز کنم

این شد که توی هفته 14 با سرویکس 34 سرکلاژ کردم و تا 2 هفته بعدش مطلقا خوابیدم و فقط برای دستشویی از جام پا شدم و از بعدش دیگه استراحتم نسبی بود یعنی توی خونه یه تا تی تاتی میکردم برا خودم 

دستشوییم فرنگی بود که بهم فشار نیاد شمام حتما فرنگی استفاده کن

من هر هفته یه دونه پرولوتون 500 هم میزدم تا آخرش

من تا پایان بارداریم دیگه هیچ مشکلی نداشتم و هفته 38 با درخواست خودم سزارین شدم و دخترم صحیح و سالم دنیا اومد خداروشکر

.Pain🔥you made me a believer

اره عزیزم من 1 سال و نیم پیش زایمان کردم😅 من سابقه زایمان زودرس داشتم برای همین توی بارداریم سر دخ ...

خدا رو شکر. من بارداری اولمه. سه هفته اس لک بینی دارم. و چون دهاته رحمم خیلی کوتاه بود سرکلاژ شدم. تو رو خدا برا منم دعا کن. خیلی استرس دام