2777
2789
عنوان

ابراز علاقه

336 بازدید | 5 پست

سلام یه سوال داشتم لطفا اونایی که تجربه دارن دریغ نکنن و کمک کنن.من چند وقته از یکی از پسرای سال بالاییم خوشم اومده.اون ازین تیپ پسرایی که همش درس خونده و اینا و دوست دختر نداشته تا جایی که خبر دارم من.واقعا دلم میخواد بیشتر بشناسمش و بیشر باهاش ارتباط داشته باشم. نمیدونم اون یه مدل خاصیه مثلا به من نگاه میکنه و خیره میشه ولی همین و جلو نمیاد زیاد.انگار که براش فرقی نداشته باشم.وقتی هستم نگام میکنه وقتی نیستم هم نیستم دیگه! ب نظرتون چجوری ارتباطمو باهاش بیشتر کنم؟؟ خیلی کم میبینمش.یعنی متوجه حس من نشده؟ شما بودین چیکار میکردین؟

به نظرتون اینکه یه دختر عاشق بشه و حسشو بگه خیلی بده؟ البته من فعلا نبمخوام حسمو بگم فقط میخوام ی جوری رابطمو باهاش بیشتر کنم.تو اینستا فالوش کنم یا نه؟! خودم روم نمیشه

دیگه کمک کنین لطفاً ازش خوشم اومده نمیخوام فرصت اشنایی باهاشو از دست بدم😫

این جا کسی است پنهان همچون خیال در دل...
وقتی نمیشناسیش بری بهش گیر بدی امکان داره خودتو تو دانشگاه معروف کنیا. حواست باشه چون پسرا خیلی برا ...

محیط کار ما بیمارستانه ،از محیط دانشگاه بهتره،ولی راست میگین باید حواسمو جمع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موضوع گیر بیار که توش مهارت داره و مثلا برو بگو ببخشید استاد فلانی گفتن شما تو این موضوع مهارت دارید من دارم این کارو میکنم میشه ازتون کمک بگیرم. قبلش راحب موضوع حسابی تحقیق کن که سوتی ندی بخاطر خودش رفتی 

یه موضوع گیر بیار که توش مهارت داره و مثلا برو بگو ببخشید استاد فلانی گفتن شما تو این موضوع مهارت دا ...

یه سری کارهای عملی ما باید انجام بدیم،که من هروقت اونجا بودم خودش اومده بهم گفته بیا نگاه کن میخوایم فلات کارو انجام بدیم.حالا باید یه موضوع دیگه پیدا کنم.در این زمینه کم رو امممم