دوستان ببخشید شما اطلاع دارین تا چه سنی ممکنه نوزاد شیر خشکی بشه، منظورم اینه که مثلا اگه از نه یا ده ماهگی شیر مادری برای نوزاد کم باشه دکتر شیر خشک تجویز میکنه یا اونو با غذای کمکی جبران میکنه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تجویز میشه در صورتی که غذای کمکی وزن گیری ش رو درست نکنه و بعد مثل دختر من شیر خشک رو نمیخوره و با دست شوتش میکنه و میاد سرشو میکنه تو یقه ت به همین راحتی
تا الان ندادم ولی جدیدا حس میکنم کم شده و سیرش نمیکنه ولی شک داشتم شاید دیگه از این سن شیر خشکدشروع ...
امتحانی بهش بده اگر گرفت کمکی بدش. بین نزدیکات اگر کسی بچه شیرخشکی داره یه بار برو پیشش چن سیسی درست کن برابچت. ک دیگ هزینه الکی هم نکنی اگر گرفت اوموقع براش بگیر
علت اینکه جاریتون بعد از یک سالگی شیر خشک داد چی بود یعنی از قبل اصلا نمیداد
چرا عزیزم تا شش ماهگی کمکی میداد بعد انداخت سرغذا دیگه شیر خودش و غذا کافی بود بعد از یک سال هم خودش هی گفت بچم لاغر شده دوباره شروع کرد شیرخشک هم بش دادن بچشم ماشالا هرچی بده میخوره
پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم
دقیقا سوال منم همینه میخوام بدونم غذای بیشتر میتونه کمبود شیرو جبران کنه که مجبور نشم شیر خشک بدم، چون غذای نوزاد سه وعده در روز و دو وعده ام میان وعدس من وعده های غذاییشو با سرلاک یا غذای زیاد کنم یا نه بچه نیازش به شیر تامین نمیشه