2777
2789
عنوان

طلاق گرفته ها بیان

1387 بازدید | 81 پست

میشه ی کم از حال و احوالتان بگین خیلی حالم بده بعد 9سال زندگی بچه م ندارم میخوام طلاق بگیرم 

اصلا راهمان زندگی مون دعوامون هیچی مون یکی نبود دارم میگیرم از وحشت خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا هی نپرسیم چرا حتما ی راهی هست و اینا چون سالهای کمی با هم نبودیم میدونم اون نیره راحت با یکی دیگه سرگرم میشه میدونم الان حتی زنایی هستن خرج مردا رو میدن آمل من چ کنم خیلی ناراحتم

[QUOTE=88068216]من بعد از هفت سال زندگي دارم جدا ميشم...الان شش ماهه كه جدا زندگي ميكنيم تو مراحل طلاقيم.الان كم كم ...[/QUOTE

نمیدونم چرا این دل لامصب منم بعد هفت ماه داره دلتنگی میکنه در حد جنون یعنی 

مرسی خداجونم❤
من بعد از هفت سال زندگي دارم جدا ميشم...الان شش ماهه كه جدا زندگي ميكنيم تو مراحل طلاقيم.الان كم كم ...

منم ی سال جدا زندگی کردم اما  کم آوردم دوباره رفتم باهاش باشم و فهمیدم واقعا راهی نداره دارم میگیرم خیلی ناراحتم

[QUOTE=88068216]من بعد از هفت سال زندگي دارم جدا ميشم...الان شش ماهه كه جدا زندگي ميكنيم تو مراحل طل ...

جآقایون راحت میرم یکی و جایگزین میکنن بهشون خوش میگذره اما ما اگه با یکی باشیم باید..... بعد تموم باز با یکی دیگه آشنا بشیم و اینجوری نخواهی باشی تنها میمونی و اون تنهایی دل تنگ شوهرت میکنه چرا باید اینجور باشه من نمیتونم هر روز با یکی باشم یا بازم اشتباه کنم و ی ازدواج ناجور داشته باشم چ کنم با تنهایی مشکلات مالی و.......

به نظرم اگه طلاق جاري شه اين حس دلتنگي هم برطرف شه،بيشتر به خاطر بلاتكليفيه كه داريم همش حساي ضد و ن ...

نه بابا من که الان ۷ ماهه طلاق گرفتم تازه دلتنگی دارم میکنم خودشم به شدت

مرسی خداجونم❤