2777
2789

من یه مدت جوانه گندم میخوردم واقعا تاثیر داشت 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من شنیدم ژله

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک سیب زمینی چطور درست میشه عزیزم؟ تاثیر هم داره؟

بله تاثیر داره هم برای چاقی و هم شفاف سازی پوست.

سیب زمینی رو رنده کن و ابش جدا کن 

ابش رو با دستمال بگیر و بزار روی چشات تا سیاهی و پف چشم ببره خود رنده شدنشم بزار روی پوستت.

البته کرم هایی هم هستند که تاثیر بیشتری دارند برای زاویه سازی و پر شدن صورت

مشاوره پوست
باچی میخوردی؟

سالاد یا ماست 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
خود جوانه گندم یا پودرش؟ طریقه مصرف چطوره؟ باید با چیزی خورده شه؟

خود جوانه گندم رو با ماست با سالاد میخوردم واقعا تاثیر داشت همه متوجه شدن صورتم پر شده ولی یه مدت ک نخوردم دوباره لاغر شد صورتم