2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل لاغری معده، خیلی خوب بود❤️

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

تا دلت بخواد متاسفانه نمیتونم بگم. البته منظور از ریسک دل به دریا زدنه وگرنه بی عقلی کردن و بدون سنجیدن جوانب کاری انجام دادن حماقته. پشیمون نیستم تو شرایطی انجام دادم که بهترین تصمیم بوده. 

تا دلت بخواد متاسفانه نمیتونم بگم. البته منظور از ریسک دل به دریا زدنه وگرنه بی عقلی کردن و بدون سنج ...

درسته. منم همه جوانب میسنجم اما میترسم ریسک کنم. چون پس آندازمون با سختی جمع کردم. 

مهاجرت. خوب بود. 

من هم ۱۲ سال پیش، زمانی که یک دختر ۲۸ ساله بودم پذیرش دکترا گرفتم و تنهایی مهاجرت کردم اروپا. من هم راضی هستم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من هم ۱۲ سال پیش، زمانی که یک دختر ۲۸ ساله بودم پذیرش دکترا گرفتم و تنهایی مهاجرت کردم اروپا. من هم ...

خیلی عالیه. شاید منم یه جای بهتر نقل مکان میکردم راغبتر بودم برای ریسک منتها باید برم یه شهرستان دور افتاده