2777
2789
 اره 

ینی از همون بعد زایمان باید جلوگیری داشت؟ 

عیب نداره عزیز دلم اگر خانه داری و مثل من مشکل دانشگاه ندارید به نظرم خیلی هم شیرینه 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
مگه میشه اینقدر زود باردار  شد  من نمیدونستم

بله، زودتر هم میشه :) من ۵ ماهه بودم که مادرم دوباره باردار شده. تفاوت سنیمون ۱۴ ماهه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، زودتر هم میشه :) من ۵ ماهه بودم که مادرم دوباره باردار شده. تفاوت سنیمون ۱۴ ماهه

خدا خیرتون بده 

من نمیدونستم فکر میکردم تا یکسال با شیر دهی و اینا نمیشه

نه اینکه بگم بده اتفاقا خیلی هم خوبه فقط چون من بچمو دنیا آوردم میرم دانشگاه این مسئله برام خيلي مهم بود 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
خدا خیرتون بده  من نمیدونستم فکر میکردم تا یکسال با شیر دهی و اینا نمیشه نه اینکه بگم بده اتف ...

بله، کاملا مراقب باشید. حتی قبل از اینکه مادر پریود بشه، هم ممکنه باردار بشه. برای همین از همون اولین رابطه به فکر پیشگیری باشید.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم