2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته بایین همدردی

127 بازدید | 16 پست

خیلی دلم شکسته شوهرم خیلی بد شده بد بود ولی الان خیلی بد شده دیشب برای اولین بار انقد سفت زد تو سرم اونم تو خواب من خواب بودم پسرم بیدار شده بود گریه میکرد منم خیلی خسته بودم تازه فرش شسته بودم خلاصه خوابم سنگین اونم محکم زد تو سرم غیر از این خیلی بد شده

وآیـ چرآ؟؟  

(: جوونی چیه حاجی اندازه یه پیرمرد 80 ساله سختی دیدیم تو این زندگی کوفتی:))- عآدَمآیِه‍ موَقتی وَ زَخمآیِه‍ ابَدیـ هیچکدومِشونو باور نَکن، هَمشون اِدعان! -مُورفینِ این قَلبِ شِکَستهِ شُدی:)♡شَبیهِ آخرینْ سیگآرِ قَبلِ تَرک دِلچَسبے :)! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من دست ب زن نداره ولی خیلی دلمو میشکونه با بی توجهیاش..😔 خسته م از همه چی.. فقط همین..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
علت زدنش چی بوده بی دلیل که نمیتونه باشه هر چند با دلیل هم کسی حق نداره بزنه 

گفتم چون من خواب بودم پسرم از خواب بیدار شده اونم اعصبانی شده ک چرا من بیدار نشدم محکم زد تو سرم

تا زمانیکه این همه زن میشینن و مورد ناحقی قرار میگیرن و صداشون در نمیاد که هیچ سرویسم میدن 

نه تنها چیزی درست نمیشه بلکه حق اعتراضم ندارن

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب، آن زمان معلوم میشد هوشیار کیست!!!!