2777
2789
عنوان

اگه یروزی بفهمین.....

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست
پس اسمش چیه😶🤔

نمی دونم😂

فقط می دونم زاییدن برای جنس مونثه😂😂

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولیه مشکلی نبود اما آدم بددهن و عصبی بعد یه مدت از زندگی تو روهم عوض میکنه، یعنی خودت بعد یه سال پر ...

وای گفتی 

خیلی رو آدم تاثیرمیزاره😭

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
ناباروری در شورتی که میدونسته و پنهون کرده دروغ خیلی بزرگیخ نه ادامه نمیدادم.

پنهون چیه.مگه ادم وقتی مجرد باشه میدونه بچه دار میشه یا نه

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
زندگی فقط بچه نیس اگه دوسش داشته باشم مرد خوبی باشه چرا ک ن آخرش ک بچه میره من و اون میمونیم پس چ ف ...

دمت گرم 

حرفات خیلی قشنگ بود مرررسی

اما وقتی خانوادت پشتت نباشن چی 

دمت گرم  حرفات خیلی قشنگ بود مرررسی اما وقتی خانوادت پشتت نباشن چی

باید استقلال رو یاد بگیری اینکه زندگیت برا خودته پس برای خودت زندگی کن مستقل شو اولش سخته ولی بعد قشنگی اشم داره

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

باید استقلال رو یاد بگیری اینکه زندگیت برا خودته پس برای خودت زندگی کن مستقل شو اولش سخته ولی بعد قش ...

یکم سخته تو این دور و زمونه 

سخته ولی ب ساختن زندگیت می ارزه

موافقم

دل و جراتی میخاد که من ندارمش