2777
2789
عنوان

اگه یروزی بفهمین.....

337 بازدید | 27 پست

اگه بعد عروسی بفهمین شوهرتون نازایی داره و هیچ درمانی نداره به زندگیتون باهاش ادامه میدین؟و اگه بددهن و عصبی هم باشه🤔 بااین صورت امکانش هست به زندگی با همچین مردی ادامه داد؟

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مردا هم میزان که نازا باشه🤔

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘
خودش میدونسته و نگفته یعنی مخفی کرده؟

نه عزیزم.مثلا بدعروسی بفهمین 

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
نه دیگه تا جمله ی قبل بد دهن و عصبی بودنش اکه بود ادامه میدادم ولی این خرابش کرد 

خیلی سخته بخای بایکی زندگی کنی که اخلاقش بدباشه

با همسرم با همین ویژگی ها که الان داره اره اداما میدم چون مرد خوبیه زندگیمون خوبه و همو دوسداریم&nbs ...

خداروشکر

نه عزیزم.مثلا بدعروسی بفهمین 

اولیه مشکلی نبود اما آدم بددهن و عصبی بعد یه مدت از زندگی تو روهم عوض میکنه، یعنی خودت بعد یه سال پرخاشگر و دعوایی و عصبی میشی ناخوداگاه، اگر درست بشو نیست خودتو نابود نکن با این مرد 

مگه مردا هم میزان که نازا باشه🤔

پس اسمش چیه😶🤔

زندگی فقط بچه نیس اگه دوسش داشته باشم مرد خوبی باشه چرا ک ن

آخرش ک بچه میره من و اون میمونیم پس چ فرقی داره الان که بچه بیاره یا ن

ولی اینکه میگی بددهن و عصبی 

ن هرگز 

آدم ازدواج میکنه ب آرامش برسه با مرد بددهن و عصبی نمیشه زندگی کرد حتی اگه دوسش داشته باشی اون عشق ذره ذره تبدیل میشه ب نفرت!! 

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...