سلام میخواستم بدونم بعد زایمان طبیعی اولین نزدیکی درد داشتین؟بخیه هاتون کامل خوب شده بود؟من 30روزه از زایمانم گذشته ولی استرس دارم که واژن مثل قبل نباشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میگن باید ۴۰ روز صب کنی بعدشم با احتیاط اگه مراعات کنی همه چی برمیگرده حالت قبل نگران نباش راستی زایمانت خوب بود؟من طبیعی میکنم میخام ببینم چه حد درد داشتی
عزیزم میگن باید ۴۰ روز صب کنی بعدشم با احتیاط اگه مراعات کنی همه چی برمیگرده حالت قبل نگران نباش راس ...
نمیشه گفت اسون بود طبیعی بنظرم کلا سخته ولی می ارزه البته زایمان من خیلی طول کشید 10ساعت درد کشیدم که خب خیلی طولانی بود ولی 4ساعت اخرش به معنای واقعی مردم ولی بعدش خیلی خوب بود بنظرم تجربه کن خیلی لذت بخشه
عزیزم میگن باید ۴۰ روز صب کنی بعدشم با احتیاط اگه مراعات کنی همه چی برمیگرده حالت قبل نگران نباش راس ...
دردش درحدی نیس که بشه گفت خیلی زیاده ولی عمل دم و باز دم انجام بدی خیلی بهت کمک میکنه دردت و کمتر میکنه من تمام مدت انجام دادم حین زایمان تاثیر داشت یه چیز دیگه ای هم که بهم کمک کرد زودتر زایمان کنم این بود که رو صندلی برعکس نشستم و پله بالا پایین کردم به دستور ماما و دکترم
عزیزم قبلش ورزش و پیاده روی اینا کرده بودی؟یا دمنوش و روغن کرچک اینا بخوری تاثیر داش؟اینکه چن هفتگی ...
عزیزم من ورزش نداشتم اصلا توبارداری ولی خیلی کم پیاده روی میکردم دمنوش و اینجور چیزاهم اصلا نخوردم.39هفته زایمان کردم .دردش تا 5سانت قابل تحمله یعنی جوری نیس که بخواد خیلی صداتو دربیاره😂😂ولی از 5سانت واقعا خیلی زیاده دیگه سخت میشه تحمل کردنش😖مخصوصا وقتی امپول فشار و میزنه دردا خیلی شدید میشه .به من امپول فشار زد 1ساعت بعدش زایمان کروم