سلام عزیزم عذر میخوام شما با عمل فیشر خوب شدید و دیگه شقاق ندارید؟ چون میگن دوباره بعد از عمل بر میگرده من هم 2 ساله به این مشکل مبتلام و دکتر میگه عمل نکن هم بی اختیاری میاره هم با کوچکترین یبوست بر میگرده
سلام عزیزم عذر میخوام شما با عمل فیشر خوب شدید و دیگه شقاق ندارید؟ چون میگن دوباره بعد از عمل ...
درست میگه ولی من مجبورشدم بیرون زدگی ایجادشده بودکه باهرباراجابت خون ودردوحشتناک بودمجبورشدم الان هم حواسم به تغذیم هست میوه وسبزی واب فراوون وپیاده روی
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
مرسی عزیزم الان برای من تقریبا هر دوهفته شقاق ایجاد میشه و دیگه خسته شدم با اینکه خیلی مواظب تغذیه و رژیمم هم هستم دیگه نمیدونم چیکار کنم عذر میخوان عمل شما موجب رفع یبوست و دفع بهترتان نشده چون بعضی میگن ماهیچه مقعد را در جراحی شل میکنند و بعد عمل دفعشان راحت تر میشه
درست میگه ولی من مجبورشدم بیرون زدگی ایجادشده بودکه باهرباراجابت خون ودردوحشتناک بودمجبورشدم الان هم ...
مرسی عزیزم الان برای من تقریبا هر دوهفته شقاق ایجاد میشه و دیگه خسته شدم با اینکه خیلی مواظب تغذیه و رژیمم هم هستم دیگه نمیدونم چیکار کنم عذر میخوان عمل شما موجب رفع یبوست و دفع بهترتان نشده چون بعضی میگن ماهیچه مقعد را در جراحی شل میکنند و بعد عمل دفعشان راحت تر میشه و در عمل جراحی اسفنکر مقعد شل میکنند و دیگه زخم نمیشه
مرسی عزیزم الان برای من تقریبا هر دوهفته شقاق ایجاد میشه و دیگه خسته شدم با اینکه خیلی مواظب تغذیه و ...
این بیماری فکرنکنم خوب شدن کامل داشته باشه بایدهمیشه دست به عصاراه بری موقع شست وشوهم اب تقریباگرم استفاده کن من لباسای تنگ اذیتم می کنه تومواقع تنهایی دامن تنهامی پوشم
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم