2777
2789
عنوان

جای زخم سزارین😟

319 بازدید | 15 پست

سلام من دوتاسزارین کردم کوچیکه کلاس اوله الان یه چندروزه سمت چپ جای سزتیرمیکشه مثلاوقتی ازپله پایین میام یادارم لباس روبندپهن می کنم یا گام هام روبلندبرمی دارم نمی دونم چکارکنم حوصله ی مطب های شلوغ هم ندارم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکمت گرم نگه دار مراعات کن خوب میشی برش دومی درست رو اولی زدن؟

بله روهمون زدن خطرناک نیست بعداین همه مدت دردمی کنه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
احتمالا سرد شده جای زخمت و زیاد دولا راست شدی فشار اومد گرم نگهش دار اگر ادامه داشت برو دکتر م رفتی ...

هیچی دکترافقط پولشون رومی گیرن

ممنون ازعزیزانی که برام وقت گذاشتن⁦❤️⁩

سلام عزیزم عذر میخوام  شما با عمل فیشر خوب شدید و دیگه شقاق ندارید؟ چون میگن دوباره بعد از عمل بر میگرده من هم 2 ساله به این مشکل مبتلام و دکتر میگه عمل نکن هم بی اختیاری میاره هم با کوچکترین یبوست بر میگرده

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام عزیزم عذر میخوام  شما با عمل فیشر خوب شدید و دیگه شقاق ندارید؟ چون میگن دوباره بعد از عمل ...

درست میگه ولی من مجبورشدم بیرون زدگی ایجادشده بودکه باهرباراجابت خون ودردوحشتناک بودمجبورشدم الان هم حواسم به تغذیم هست میوه وسبزی واب فراوون وپیاده روی

مرسی عزیزم الان برای من تقریبا هر دوهفته شقاق ایجاد میشه و دیگه خسته شدم با اینکه خیلی مواظب تغذیه و رژیمم هم هستم دیگه نمیدونم چیکار کنم عذر میخوان عمل شما موجب رفع یبوست و دفع بهترتان نشده چون بعضی میگن ماهیچه مقعد را در جراحی شل میکنند و بعد عمل دفعشان راحت تر میشه

درست میگه ولی من مجبورشدم بیرون زدگی ایجادشده بودکه باهرباراجابت خون ودردوحشتناک بودمجبورشدم الان هم ...

مرسی عزیزم الان برای من تقریبا هر دوهفته شقاق ایجاد میشه و دیگه خسته شدم با اینکه خیلی مواظب تغذیه و رژیمم هم هستم دیگه نمیدونم چیکار کنم عذر میخوان عمل شما موجب رفع یبوست و دفع بهترتان نشده چون بعضی میگن ماهیچه مقعد را در جراحی شل میکنند و بعد عمل دفعشان راحت تر میشه  و در عمل جراحی اسفنکر مقعد شل میکنند و دیگه زخم نمیشه

مرسی عزیزم الان برای من تقریبا هر دوهفته شقاق ایجاد میشه و دیگه خسته شدم با اینکه خیلی مواظب تغذیه و ...

این بیماری فکرنکنم خوب شدن کامل داشته باشه بایدهمیشه دست به عصاراه بری موقع شست وشوهم اب تقریباگرم استفاده کن من لباسای تنگ اذیتم می کنه تومواقع تنهایی دامن تنهامی پوشم