2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع اجابت‌مزاج تو یه لگن آب گرم‌بشین

هر شب پماد آنتی هموروئید بزن تا برای فردا که شکمت کار کرد بتونی دفع راحتی داشته باشی

حتما یه وعده ی غذاییت سوپ باشه

بهمراه غذاهای برنجی حتما کاهو یا سبزی یا گوجه خیار بخور

چیزایی که طبع سرد دارن نخور

جای سرد نشین و حدالامکان سعی کن روی تشک هموروئید بشینی، سرچ کنی تو نت متوجه‌میشی منظورم‌از تشک چه تشکیه،، یا خودت بدوز یا بخر

هرچقد روی باسنت نشینی وقتی که درد داری زودتر خوب میشی

سعی کن یه روز درمیون شکمت کار کنه.. وگرنه مدفوعت سفت میشه و زخمت بازم تازه میشه

یه شیافی هم‌هستش به اسم شیاف آنتی همروئید که اونم خوبه ..وقتی میخای از شیاف یا پماد اسفاده کنی سرشو چرب کن با روغن زیتون یا کپسول ویتامینE که توش ژله ای هستش .. وگرنه موقع استفاده میخوره به زخمت و اذیت میشی

عزیزم من‌خودم‌خیییلی درد کشیدم و شرایط عمل رو هم‌ندارم فعلا..سعی کردم به زبون ساده راهنماییت کنم

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

یماری بواسیر به روش‌های مختلفی درمان می‌شود. یکی از ساده‌ترین درمان‌های این بیماری را می‌توان درمان خانگی بواسیر در نظر گرفت. اگر بیماری در مراحل پیشرفته باشد و پس از تشخیص پزشک عموما دو حالت برای درمان وجود خواهد داشت. درمان بواسیر به وسیله شیوه جراحی سنتی درمان بواسیر با لیزر شیوه جراحی بواسیر به صورت سنتی می‌تواند مشکلات مختلفی را پس از عمل برای بیمار به وجود آورد به همین دلیل عمدتا پزشکان کلینیک‌های تخصصی بواسیر روش درمان لیزر هموروئید؛ قطعی‌ترین شیوه درمانی بواسیر را پیشنهاد می‌دهند. نکته‌ای که باید در هنگام مراجعه به کلینیک تخصصی هموروئید توجه داشته باشید، به روز بودن دستگاه‌های درمان است. دستگاه‌های لیزر جدید بواسیر از میزان دقت بالایی برخوردار هستند به همین دلیل هیچ گونه خطایی در هنگام درمان بواسیر به وجود نخواهد آمد در نوع قدیمی این دستگاه‌ها روند درمانی کمی با مشکل رو به رو می‌شد دلیل آن هم عدم میزان دقت بالای این دستگاه بوده است. این عدم دقت بالا در دستگاه‌های لیزر قدیمی گاهی باعث سوختگی اندکی در بافت‌های کنار زائده بواسیر می‌شده است. معرفی مرکز لیزر بواسیر مراکز مختلفی برای درمان بواسیر در حال حاضر در تهران وجود دارد، توجه داشتن به مواردی که در ادامه به آن خواهیم پرداخت باعث خواهد شد که درمان مناسبی را در مرکز لیزر بواسیر داشته باشید. پزشکان متخصص حراج وجود پزشکان متخصص و کارآزموده در هر کلینیک تخصصی هموروئید یکی از اصلی‌ترین مواردی است که باید در هنگام مراجعه به کلینیک در نظر داشته باشید. تجربه پزشک می‌تواند نقش زیادی در موفقیت آمیز بودن عمل ایفا کند. عموما پزشکان با تجربه، با بهره گیری از دانش روز و همچنین تجربه عمل‌های مختلف به خوبی می‌دانند که در هر مرحله از درمان باید چه اقدامی را انجام دهند. کلینیک تخصصی بواسیر بیتا با بهره گیری از پزشکان متخصص و کارآزموده آماده خدمت رسانی به همه هم وطن‌های عزیز است. دستگاه‌های لیزر نسل جدید درمان بواسیر وجود تجهیزات و دستگاه‌های لیزر نسل جدید دومین موردی است که باید در هنگام مراجعه به یک کلینیک تخصصی هموروئید باید به آن توجه داشته باشید.