2777
2789

دیگه تحمل رفتارای شوهرمو ندارم میخوام جدا شم.از طرفیم مامانم مخالفه آدمیه که میگه تحمل کن با اینکه خیانته شوهرمو فهمید اعتیادشو کتک زدتشو و ..... فهمیده میگه بساز همه مشکل دارن بعد با خواهرمم مشکل دارم.

خودم ۳ راه دارم

راه اول : برم پانسیون درسمو کارمو تو پانسیون ادامه بدم

راه دوم : تا عصر که سر کارم بعد برم تا ۸ ۹ کتابخونه درس بخونم فقط واسه خواب برم خونه ی مامانم پول جمع کنم اینطوری با خواهرمم خیل دهن به دهن نمیشم چون نمیبینمش

راه سوم : با قسطو کار زیاد یه اتاق کوچیک کرایه کنم ولی اونطوری خرجم زیاد میشه ولی آرامشم و استقلالم بیشتر

راه چهارم :به بدبختیم ادامه بدم و رفتارای شوهرمو نادیده بگیرم کوتاه بیام تا عمرم تموم شه و بچه دارم نشم

تعداد رای : 13
نظرسنجی
راه حل اول
5
38%
راه حل دوم
4
30%
راه حل سوم
4
30%
راه حل چهارم
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزینه دوم از سر کار بیای اینقدر خسته ای بعید تا ۹ دووم بیاری کتابخونه بسته به شرایط خونه ممکن سرکوب هم بشنوی نمی تونی با خواهرت به توافق برسی روابطتون رو خوب کنی؟

گزینه خونه اجاره کردن بسته به شرایط ات هم اول باید ی مدت پول پس اندار کنی بعد

میمونهه پانسیون البته برو پانسیون دانشجویی محیط اش بهتره میتونی ی چند ماه امتحان کنی 

گزینه دوم از سر کار بیای اینقدر خسته ای بعید تا ۹ دووم بیاری کتابخونه بسته به شرایط خونه ممکن سرکوب ...

با من خیلی مشکل نداره با مامانم بد حرف میزنه سر اون نمیتونم تحمل کنم دعوامون میشه

با من خیلی مشکل نداره با مامانم بد حرف میزنه سر اون نمیتونم تحمل کنم دعوامون میشه

خوب اون رابطه اش با مامانت این هست تو نباید خودت رو دخالت بدی تو بده میشی ولشون کن بزار هر جور میخوان باشن. اگه شرایط ات تو خونه اوکی هست میتونی اونجا باشی پول پس انداز کنی هزینه خوراک میتونی برای خونه هراز گاهی خرید کنی که زیر دین نباشی