2777
2789

من تحقیق کردم خیلی تو فکر بودم برای اینده دخترام بیمه بریزم تا بعدا بتونن ی پشتوانه برای زندگی داشته باشندتا امسال مادر دوست دخترم بهم گفت برای دخترش از بعدو تولد دخترش بیمه میریزه من بیمه عمر دختر ایشون دیدم به این نتیجه ها رسیدم ۱_بیمه عمر ایران خیلی خوبه ۲-سالانه بریزید ۳_به اسم مادر یا پدر بیمه بریزید تا بعدا بچه پرو نشه منم منم کنه خورد خورد بدین به بچه ۴_سی سال بزنید تادرصد سود سالانه براتون بیشتر باشه اما بعد بیست سال باز خرید کنید۵-شما تو بیست سال نهایتش پنجاه تا شصت میلیون میریزید (الان خاطره ندارم با پنجاه هزار تومان شروع کنید تا بیست سال چقدر میشه خودم، میخوام اسفند بریزم )مادر دوست دخترم با سی هزار تومان شروع کرد تا بیست سال میشه پنجاه میلیون بعدا از بیست سال حدود سیصد میلیون میگیره حالا ی سوال پیش میاد پول ما که هر ثانیه داره بی ارزش میشه بیست سال دیگه این پول ارزشی نداره ی مطلب دیگه تو قرار داد هست اگه اون بزنید هر سال مبلغ به بیمه شما اضافه میشه باید پرداخت کنید از اون طرف پول شما بعد بیست سال بخواید باز خرید کنید افزایش پیدا میکنه با افزایش تورم براتون می سنجند۶-و در اخر هر سال بعد از افزایش اون گزینه مبلغ پرداختی شما زیاد میشه بخصوص از سال دوازدهم پول پرداختی بیشتر میشه  می تونید اینجا از بیمه بدون ضامن وام بگیرید با کارمزد کم پس بدین و وام برای بیمه بریزید ،سوالی بود در خدمتم 

کوشا هم از وقتی قلم چی ثبت نام کرده درس خون تر شده😅😅😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یه بار با برنامه حساب کرد , به این نتیجه رسیدیم که اگه خودمون ماهانه همین مبلغو تو بانک بذاریم به نفعمونه تا اینکه بدیم بیمه 

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50