2777
2789
عنوان

دوباره زنگ بزنم شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمي ارزه اما منم خيلي خوب شايد نبودم

میدونم ،هرچقدرم بد اگر بودی شما حقت کیسه بوکس شدن و زیر سوال برده شدن شرافتت که نبوده،اصلا همسر شما چطور به زن خودش تونسته تهمت بزنه!دقیقاً شما برای چه ویژگی خوبی در ایشون دلت تنگ شده؟

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
نميدونم اونجا ديدم نميشه تحمل كرد اما شايد درست بشه  البته شايد

میدونی عزیزم من فکر میکنم شوهرت برمیگرده

زمان بده

تو نرو جلو

سخته بخدا میدونم، تجربه دارم ولی تحمل کن خودتو سرگرم کن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
نميدونم راست ميگي اون خيلي نامرد بود

پس در حق خودت بدی نکن شما،احتمال عوض شدن آدمی که بیست ،سی سال اینجوری بوده نیست گلم مگر اینکه خودش بخواد و برای بهتر شدن تلاش کنه ،که فکر نکنم ایشون  قصد عوض   شدن داشته باشه،اینها بازیهاییکه ذهنت باهات در میاره که میتونستی کاری کنی و نکردی،الان کاریکه از شما برمیاد اینکه روی خودت کار کنی و این افسردگی و وابستگی و بزاری کنار

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
سعي ميكنم بازم اميدوارم بياد يا كلا بره

عزیزم یکم تحمل کن

بخدا مردارو هرچی بی محلی کنی بهترن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
قبلش اختلاف داشتيم منو ميزد من بيرونش كردم بعد خواهرم با شوهرش خونم بود اومد درو شكست تهمت رد بهمون ...

با این تفاسیر اصلااااا بر نگرد

بخاطر تهمتی که زده برو‌ درخواست اعاده حیثیت‌کن