2777
2789
عنوان

دوباره زنگ بزنم شوهرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 100 پست
☹️😭نميدونم بخدا اخه قبل اين جريانا دوسم داشت من ميگفتم طلاق اما الان نميتونم

چینی شکسته رو چینی بندزن درستش میکنه به نظر شما مثل روز اول میشه نه گاهی اوقات روابط انسانها همینطور ه. باهم دوست میشم ولی مثل اول نیستیم، خوب فکر کن بعد زنگ بز ن

دوخت سرویس آشپزخانه مطابق باسلیقه شما پذیرفته میشود برای دیدن نمونه کارامون به آدرس اینستاگرام gallery_hasti97 مراجعه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی عقلی اینه که اسم این جهنمی که توصیف کردی را بگذاری زندگی و بعد برای نابودیش ناراحت بشی. وای اصلا ...

اره وقتي تو زندگي بودم جهنم بود واسم راست ميگي بي عقليه اما گاهي خوشيم بود

قبلش اختلاف داشتيم منو ميزد من بيرونش كردم بعد خواهرم با شوهرش خونم بود اومد درو شكست تهمت رد بهمون ...

😲😲😲😲 

بابا این معلومه نمیخاد زندگی کنه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
چینی شکسته رو چینی بندزن درستش میکنه به نظر شما مثل روز اول میشه نه گاهی اوقات روابط انسانها همینطور ...

ميدونم درست شدنش احتمالش كمه اما خب من ميسازم با سختيا خيلي تنهايي سختمه

هرروز غر نزنه بهونه نياره اينور فلانه خاله زنك نباشه منو كتك نزنه بسمه

کتکت میزنه؟؟؟؟ ولش کن عزیزم.به پاش نمون. دور احساسات بیخود خط بکش. خانما خیلی بدبخت و مظلومن زود کوتاه میان.ولش کن