2777
2789
عنوان

خيلي روم فشاره

336 بازدید | 39 پست

خيلي مشكل دارم الانم دوماهه تنهام شوهرم ولم كرده متاسفانه روزي يه نخ سيگار ميكشم نكشم فقط گريه ميكنم و دائم فكرخودكشي ميزنه به سرم يه چن باريم افتادم بيمارستان واقعا داغونم ميترسمم سيگار اعتياد پيدا كنم چيكار كنمممم😭نكشمم باز فاز برميدارم همش كارم گريه شده بااينكه خودمو سرگرم كردم سركارم همش اما خب نميشه بيشتر داغون شدم همش فكر ميكنم به بدبختيام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی واس حواس پرت کردن لازم نیس حتما سیگار بکشین.خب کتاب بخونین یا کارایی ک دوس دارین.رمان دان ...

هزارتا كناب اوردم ميخونم رمان درسي اصلا سركارم اما خب يهو فاز خودكشي اينا برميدارم مخصوصا اين تايم اما هم سيگار ميكشم اروم ميشم يكم نميدونم خيلي سردرگمم

نه طلاقم ميده نه مياد زندگي كنيم امروز زنگ زدم بهش صبحت كنيم بعد هزاربار جواب دادگفت گمشو😭 ميگم طل ...

مهریتو بذار اجرا حداقل😓

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
مشکل چیه عزیزم ؟ 

خيلي مشكل داريم ديت بزن داره مشكل ناباروري داره بددله 

اما ميدوني جالب چيه اونكه اينقدر گير ميداد حالا گفتم پول بده گفت برو سركار حتي از هرراهي پول دربيار مهم نيس واسم😔من احمقم اينقدر اذيتم كرد دوسش دارم

هزارتا كناب اوردم ميخونم رمان درسي اصلا سركارم اما خب يهو فاز خودكشي اينا برميدارم مخصوصا اين تايم ا ...

عزیزم عقایدتون رو نمیدونم اما ب قران پناه ببرید هم خوبه.ارامش میگیرید.

سلام😂

خودکشی ؟!!!!!! 

کارت شده گریه!!!!!! 

😐😐سیگار کشیدی که کشیدی اصلا تا میتونی بکش ولی نذار دنیا و شرایطش تو رو هر جا که خواست بکشه 

دنیا با همه ی ابعادش در نگاه تو جاریست ،به خوبی ها نظر کن از بدی ها گذر کن