2777
2789
عنوان

میتونم برم حموم؟ هماتوم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4187 بازدید | 21 پست
دکترم امروز مطب نیست ک زنگ بزنم بپرسم. نمیدونم حالا تو این وضعیت تازه غسل هم واجب شد برام

واجب بود اخه تو خواب جنب بشی ...'😂😂😂

ظهور و سلامتی اقامون صلوات😍دعا کنین دختر دار هم بشم انشالله حاجت قلبیتون براورده بشه 😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاسوال منو ج بدین. حاشیه نرید. من استراحت مطلقم. میگم باوجودی ک خونریزی دارم میشه حموم رف؟ 

خب ما که شرایط شما رو نمیدونیم عزیزم، به هر حال که نمیشه حموم نرفت، برو ولی در حد یه د‌‌وش ۳-۴ دقیقه ای 

آبم زیاد گرم نباشه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
هماتوم داشتی؟ چیکارکردی خوب شد؟ چقدر طول کشید؟ هماتومت بزرگ بود؟ 

اندازه هماتوم یادم نیست . ولی سابقه سقط داشتم تا آخر ماه چهار هم سه دوره لکه بینی داشتم . هر بار ده روز طول کشید . شیاف رو خارجی مصرف میکردم . صبح ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه سویق عدس هر چقدر که می تونستم میخوردم . شب هم سماق رومی یک قاشق، سماق معمولی هم میشه . سویق عدس و سماق رو برای لکه بینی میخوردم.

. هیچ کاری جز کمی پیاده روی تو محیط خونه و گاهی رفتن به دکتر هم انجام نمیدادم‌.