2777
2789
عنوان

اونایی که تصمیم گرفتید بچه دار نشید میاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 98 پست
من هر بار برای ای وی اف کلی از زندگیم زدم مادی بخصوص و کلی وقت گذاشتم ک بیش از مادی بود. فکرم و ... ...

اره دقیقا،منم گاهی ب همین سختیاش فک میکنم منصرف میشم،هم دلم میخواد،اخه اول ادم باید قوی باشه تا بتونه از پس تربیت و بزرگ شدن ی موجود ناز بر بیاد ک مدیونش نشه،

ان شاالله ک نتیجه میگیری

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
از تجربتون از نحوه پذیرش تون بگید البته من خودمم کلی تجربه دارم ولی بازم گاهی دلم میره میخوام اص ...

خوب میشه بدونم چرا بچه نمیخوای ؟؟

اگر واقعا یه زن باشی دلت برای یه بچه کوچیک بهش برسی و نوازشش کنی ضعف میره این غریزه ی خانومه !!در غیر ابن صورت لطافت زنونه تو از دست میدی 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تجربتون از نحوه پذیرش تون بگید البته من خودمم کلی تجربه دارم ولی بازم گاهی دلم میره میخوام اص ...

ببین عزیزم بستکی به خودت داره من وشوهرم تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم و اصلا این موضوع به کسی ارتباطی نداره هروقت بهت گفتن بچه دار نمیشی بگو صلاح زندگیمون رو خودمون بهتر میدونیم واینکه اگه میخوای اصلا به بچه فکرنکنی وفیلت یادهندوستان نکنه اصلا سعی کن مهارت های جدید یادبگیری خونه نباشی وسرکار بری برنامه تمام روزتو پرکن کلاس اموزشی ورزش سرکار رفتن ادامه تحصیل هرچیزی که بتونه برنامه طول روزتو پرکنه .

تا خدا با من است زمانه با من است .
اگه به حد محرمیت ازت شیر نخوره نامحرم میشه

اشتباه گفتی دوست عزیز 

پسر شوهر به زن محرمه .ربطی هم به شیرخوردن نداره

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
اونا به همین راحتی هم به همه بچه نمیدن خیلی شرایطش سخته بعدش هم به اونا ربطی نداره که والدین در آی ...

وای خدای من خیلی مسخرست خودتون خندتون نمیگیره ؟ 

بچه ی کوچیک رو صیغه کنیم دوتا کلمه ی عربی بخونیم ناگهان نامحرم بشه محرم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
وای خدای من خیلی مسخرست خودتون خندتون نمیگیره ؟  بچه ی کوچیک رو صیغه کنیم دوتا کلمه ی عربی بخو ...

پس باید به نظر شما هم مسخره باشه که مثلا با یه امضاء کل اموال یه نفر رو منتقل میکنن به یکی دیگه

یا با یه قبلت التزویج طرف میشه زن یکی دیگه و ...

یا باید مسخره باشه که با ...

پس باید به نظر شما هم مسخره باشه که مثلا با یه امضاء کل اموال یه نفر رو منتقل میکنن به یکی دیگه یا ...

اره قبلت تزویجم مسخرست 

امضا نشونه ی رضایت شخصه .این دوتا قابل مقایسه نیستن 

والا شوهرمن قبول میکرد هرگز نمیوردم همین یکی و ازنظرمن بلکه ادم دورازجون مریض باشه خودزنی کنه&nb ...

عاشق جمله آخرتم منم از بچه داری بیزار شدم کاش تو جامعه ایرانی زندگی نمیکردم و از بهزیستی بچه دو سال به بالا میاوردم قرار نیس که آخه همه یه جور باشن

استارتر عزیز اگه شوهرت راضیه بیار حرف مردم عوام خرافه پرست رو گوش نکن ولی این آمادگی رو داشته باش که باید بعضی پچ پچ ها رو بشنوی و بچت که بزرگ شد با یه روانشناس کودک موضوع رو به خودش بگی من اونقد تلاش کردم تا از خودم بچم شد ولی واقعا ارزششو نداش الانم بچه داری اونقدر بهم فشار اورده که میگفتم کاش بجه بالای دو سال همون موقع از بهزیستی میاوردم 

استارتر عزیز اگه شوهرت راضیه بیار حرف مردم عوام خرافه پرست رو گوش نکن ولی این آمادگی رو داشته باش که ...

هر نعمتی و هر دارایی ای قیمتی داره

همسر من با روند ای وی اف ک من 4 بار امتحان کردم چندان راضی نبود. همه سختی روانی اش را خودم تحمل کردم.

اون نشد

حالا میگن تخمک اهدایی. اصلا راصی نمیشه. دیگه نمیخوام اصرار کنم. چون خودم انرژی ای ندارم.

من شاغلم. وضع زندگی مون هم خوبه ولی نه دیگه اون قدر ک برای ای وی اف مجدد با تخمک خودم که شانسش 5 درصده دوباره راه بیفتم هزینه کنم. سختی روانی اش زیاده برام. چون هزار محدودیت و مثل مرخصی گرفتن داره.دلم میخواد برم سفر. خونه مو عوض کنم. ....

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
 همسرت حتما میگه باید بچه دار شید یا راحته با این قضیه

راحته ظاهرا

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
راحته ظاهرا

خب دیگه اگه خودتم مشکلی نداری بخیال بچه شو  من به خودم وقت تعیین کرده بودم گفتم تا سن سی و پنج حامله شدم شدم نشدم قضیه رو رها میکنم شما هم برا خودتون وقت بزارید دیگه بعد از اون توافق کنید که دنبال درمان و بجه دار شدن نرید