2777
2789

گریه هاش کلافه م کرده یکی شبا مچقع خواب ..و چن بار نصف شب و اینکه صبحها موقع بیدارشدن 

شیرگاوهم نمیخوره

امروز دومین روزش هس بعد چن روز عادت میگنه

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر نی دار شیر قهوه یا ابمیوه نی دار دوست نداره ؟ حس مکیدنش باید ارضا بشه . 

اره دوست داره ولی نصف شبها چطوری بدم اونارو وقتی حالت عادی داره میخوره

دلم میخاد روزی از روی زمین پر بکشم و بروم به سمت پاکی مطلق..دلتنگ خدا هستم دلتنگ اغوش خدا هستم ..دلم با او خوب است دلم را نمیشکند 
اره دوست داره ولی نصف شبها چطوری بدم اونارو وقتی حالت عادی داره میخوره

ببین پسر من تا سه شب شبا بیدار شد و اب دادم بهش دیگه شبای بعد تا صبح خوابید . ولی هر وقت یاد شیر میفتاد حتما از این ابمیوه یا شیرای نی دار میدادم بهش . حتی بستنی هم خیلی دوست داشت و تا میگفت شیر میگفتم به جاش بستنی بخور . 

یه کم تحمل کن خوب میشه .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

[QUOTE=87910549]شیر نی دار شیر قهوه یا ابمیوه نی دار دوست نداره ؟ حس مکیدنش باید ارضا بشه . [/QUOمنم پسرمو تازه از شیر گرفتم.اگه بچت خوب غذا مبخوره .شبا بهش غذا بده تا شکمش سیر باشه و بیدار نشه.توی روزم باهاش بازی کن و ببرش بیرون تا حواسش پرت بشه.میگن چسب هم بزنی زود یادش میره

سلام. . منم ده روزه ازشیر گرفتم.. هنوز یادش نرفته

من چسب زدم..چسب مشکی..اولش ترسید..

اصلا سر به سرش نزار..تنقلات.. پفیلا بستنی.. چیزایی ک دوس داره و مفیده بهش بده.. نزار گشنه بشه  بهونه بگیره

دخترمن دیشبم بیدار شد نصف شب

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

پسر من دو شب اذیت کرد شب سوم خوابید 22 ماهگی از شیر گرفتم بچه شما چند وقتشه؟

۲۱ماهه س

یه دفعه کامل از شیرگرفتی؟ هم روز هم شب؟ 

اره یه دفعه ای