در برابر هیچ کس تا به حال اینقدر کم نیاورده بودم اما جاریم...اونقدرررر به دنبال منفعت خودشه از همه چیز و همه کس و هر موقعیتی به نفع خودش بهره برداری میکنه فقط دنبا اینه ببینه شام چی بذاره جلومون کم خرج تره چه جور دعوت کنه کم خرج تره در حالیکه خیلی ام وضعشون توپه من یه دونه آفتابه واسه خونم بخرم اونقدر به شوهرم میگه شیرینی ندادی شیرینی ندادی که یه شیرینی از ما بگیره بعد خودش خونه میلیاردی میخره ماشین عوض میکنه هیچ کس نیست بهش بگه شیرینیت کو...همیشه از سادگی من استفاده میکنه...هنگ کردم در برابرش من خیلی خنگم.....
خوب شماهم مثل خودشون بشید ..به اقاتون بگو حق نداری بدون هماهنگی با من شیرینی بدی بهشون..اطراف ماهمانقد ازین فامیلای فرصت طلب هست دیگه شناختیمشون عین خودشون شدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ولی در کل نزار دغدغه ی زندگیت بشه این موضوع ..انقدرا مهم نیس ارزش نداره بیخوابی بکشی ..با خودت بگو منم فلان رفتار باهاشون خواهم داشت تمام ..دیگه به خوبیایی ک قبلا به اینا کردین فک نکن گذشت دیگه
توام وقتی گفت شیرینی بده بگو شما اول شیرینی خونه و فلان ماشین و فلان چیز و بده بعد از ما شیرینی بخاه😊
من همش طرفمو این مدلی وادار به سکوت میکنم. هروقتم دعوتش کردی تا میتونی ی شام کم خرج ولی با سلیقه بزار جلوش ک جوابشو بدی. اینکه بخای محل نذاری و بگی من تو شخصیتم نیست اون نمیفهمه. نهایتا میگه نسبت بهش زرنگم و اون نمیفهمه😐
وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰ من میتونمممممم😍😍
خب قدم اول اینه که تو میدونی ایراد کارتون چیه خب نکنید مگه مجبورین باهاش زیاد رفت و امد کنید هی بگه شیرینی بده شما بدین خب ندین یا مثل خودش شما هم بخاین
بعدم از من میشونی زیاد رفت و امد نکنید اگه اذیت میشی تو هم سیاست داشته باش وقتی دعوت میکنید یجور بزار کم خرج باشه خب این خودش یه جور مدیریت هزینس و بد نیست به نظر من