در برابر هیچ کس تا به حال اینقدر کم نیاورده بودم اما جاریم...اونقدرررر به دنبال منفعت خودشه از همه چیز و همه کس و هر موقعیتی به نفع خودش بهره برداری میکنه فقط دنبا اینه ببینه شام چی بذاره جلومون کم خرج تره چه جور دعوت کنه کم خرج تره در حالیکه خیلی ام وضعشون توپه من یه دونه آفتابه واسه خونم بخرم اونقدر به شوهرم میگه شیرینی ندادی شیرینی ندادی که یه شیرینی از ما بگیره بعد خودش خونه میلیاردی میخره ماشین عوض میکنه هیچ کس نیست بهش بگه شیرینیت کو...همیشه از سادگی من استفاده میکنه...هنگ کردم در برابرش من خیلی خنگم.....
راست میگی....میبینی الان تو به ذهنت رسیده همچین جوابی بهش باید داد من خنگ همچین جوابی به ذهنم نمیرسه ...
مطمئن باش به ذهنت میرسه ولی روت نی جواب بدی عین من ..همش مهربون بودم لبخند میزدم دیدم دارم داغون میشم با فکرای بعدش و حرص خوردنای بعدش ..تصمیم گرفتمفقط و فقط ب فکر راحتی خودم باشم ..شمام تمرین کن کاری نداره
علم روانشناسی میگه سکوت کردن و نشون ندادن عصبانیت یا هر احساس دیگه ای اثر خیلی خیلی مخربی بر جسم و روح انسان داره ..شما اگه اونلحظه که عصبی میشی داد بیداد کنی بریزی بیرون جسمت سالمتر میمونه تا اینکهبخای وانمود کنی خوبی
واقعا بخاطر جاریت شبتو خراب کردی و تا الان نخوابیدی؟
آره...واسه جاریم نه.. واسه اینکه چرا من در برابرش کم میارم چرا جواب نمیدم چرا تلافی بلد نیستم تلافی بلدم اما شوهرم دستمو باز نمیذاره واسه تلافی...چرا مثل اون بلد نیستم به منفعت خودم خدمت کنم
هیییی ادم میمونه چی بگه درکت میکنم از این مدل زیاد دارم دورو برم مخصوصا که ادم خودشو میکش ی تشکر نمیکنن اونوقت طرفت و کلی حلوا حلوا میکنن 😧😧
البته من ادم بسیار رکی هستم با این حال که درمورد خانوادش همسرم دستم و بسته باز جایی ببینم زیادی دارن احمق فرصم میکنن درکمال ادب تیکمو میندازم ولی بهترین کار اینه روابط محدود مث خودشون
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
چزا تاپیک سرکاری میزنی اخه مردمم باور میکنن میان بهت رلهکار میدن دیشبم تا داشتیم راهکار میداد ...
وااااا سرکاری چیه درست حرف بزن من چرا باید سرکار بذارم اونم سر همچین موضوعی یه ذره فکر کن ببین من میخواستم سر کار بذارم همچین موضوعی مناسب بود؟؟؟بعدم دوست ندارین نیاین تو تاپیکام