2777
2789
عنوان

کسی میدونه جریان این پیامک پلیس امنیت اخلافی چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5967 بازدید | 73 پست
دوست من که واسش این پیام اومد تو تهران بود شالش افتاده بود

اها ...خوب کنترل رو تهران بیشتره تا بقیه شهرا..پایتخته دیگه ب نوعی چون از همه اقشار ب پایتخت رعت و امد دارن پوششون نماد کل مردم ایرانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ...خوب کنترل رو تهران بیشتره تا بقیه شهرا..پایتخته دیگه ب نوعی چون از همه اقشار ب پایتخت رعت و ا ...

قم هم دوربین راهنمایی رانندگی زیاد داره انگار ما اونجا خیلی جریمه شدیم 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
چیزی از توقیف ماشین نگفتن؟ واسه دوستم۲۱ روز توقیف گفتن

نه نگفتن هرچی هم سرچ کردم نوشته بود بار اول تعهد میگیرن اما من نگران خلافی ماشینم اگر لازم باشه صفر بشه

اگه ماشین به اسم طرف باشه اره اگه نباشه چکار میکنن؟

راننده جریمه میشه در هرصورت .

مثلا راننده تاکسی جریمه میشه چون میگن باید به مسافز بگه کشف حجاب نکنه .در هرصورت صاحب ماشین جریمه میشه .

سلام 🌷

اره عزیزم .من از نزدیک دیدم 😂 حالا میخایی امتحان کن 😄

خیلی پیش اومده روسری وشالم افتاده درستم نکردم،پیام نیومده اگه واقعیه از فردا پوشیه بزنم😭

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نه نگفتن هرچی هم سرچ کردم نوشته بود بار اول تعهد میگیرن اما من نگران خلافی ماشینم اگر لازم باشه صفر ...

ای بابا

انشالله که چیزی نشه ولی حتما برو اگه کارتون جریمه داره اضاف نشه

انشالله که فقط در حد تذکر دادن باشه 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
راننده جریمه میشه در هرصورت . مثلا راننده تاکسی جریمه میشه چون میگن باید به مسافز بگه کشف حجاب نکنه ...

بیچاره راننده تاکسی ها چقدر در میارن که جریمه کارای بقیه رو هم بدن

الان کسی جرات داره تو خیابون به کسی بگه حجاب رعایت کن ، طرفی به دو نیمه مساوی قسمت میکنن

دستمو ول نکن🤲🏻
بیچاره راننده تاکسی ها چقدر در میارن که جریمه کارای بقیه رو هم بدن الان کسی جرات داره تو خیابون به ...

منم دلم برا راننده تاکسی میسوزه .ولی چاره ای نیس باید محترمانه بگه من جریمه میشم لطفا سرتون کنید

سلام 🌷

بعله😐😐 متاسفانه واقعيه😬😬😬 هم پليس امنيت اخلاقى ميتونه شماره پلاك برداره  ، هم بسيج و نير ...

وای خدا من نمیدونستم😭حالا کل مشکل مملکت با محجبه بودن ما تو ماشین حل میشه

دیگه مقنعه میپوشم😑

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊