2821
2789
عنوان

خانما بیاین لطفاااااا💐💐💐💐💐

172 بازدید | 12 پست

سلام یه سوالی ازتون داشتم

من تختخواب جاهازم نو بود ولی موقعی که اومدیم خونه خودمون برا اینکه جامو نگیره شوهرم انداخت رفت فقط دوتا تشک تکیش به هم متصل نیستنا یک نفرن نگه داشتیم برا تخت بچه ها الان چون جامو گرفتن و هنوز تخت نگرفتم به شوهرم گفتم  توو دیوار بفروشه اصلا استفادشون نکردیم بجز دوسه بار خودشم خیلی راحت و فنری هستن مارک سولماز 

برا اتاق میخوام یه تخت دوطبقه برا بچه هابگیرم به نظرتون برا اونا اندازه میشه نگهشون دارم یا نه بفروشم؟ فردا میخوان بیان ببرن موندم چیکار کنم میترسم بعدا نشه گرفت نظر شما چیه؟

💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اگه سایز استاندارد هستن بله میشه استفاده کرد برا چی میفروشی که بعدا قیمت بیشتری بدی بخری 

عزیزم سایز استاندار چه سایزی میشه من متر بزنم مطمین شم بگم‌ نیان

💕
عزیزم سایز استاندار چه سایزی میشه من متر بزنم مطمین شم بگم‌ نیان

والا الان سانتی متر دم دستم نیست ولی اگه تخت خودتون از اون خیلی بزرگا یا خیلی کوچیکا نبود یعنی استاندارد هست

نه عزیزم ولی چون دوتا بچه میخوام یکیم بالاخره میارم دیگه😁

آخی الهی به زودی دومیش بیاد...خدا رو شکر رفتی خونه جدیدت..خیلی وقته تاپیکات و دنبال میکنم..خوشبخت باشید الهی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
والا الان سانتی متر دم دستم نیست ولی اگه تخت خودتون از اون خیلی بزرگا یا خیلی کوچیکا نبود یعنی استان ...

نه اندازه بود خوب شد تاپیک زدم خیلی دودل بودم شوهرم میگه جارو گرفتن بفروشیم برن تخت گرفتیم براشون فوقش تشک‌ پشمیایی که داریم براشون میندازی داخل تخت!

💕
آخی الهی به زودی دومیش بیاد...خدا رو شکر رفتی خونه جدیدت..خیلی وقته تاپیکات و دنبال میکنم..خوشبخت با ...

مرسی قربونت برم همچنین💐💐 سلامت باشی😍😊😚😚 اره اگه این وزنم یه چندتایی کم بشه حتما میخوام بیارم برام دعا کن خیلی منتظر نمونم سر پرهام خیلی اذیت شدم

💕
2825
2823
2791
2779
2792