2777
2789
عنوان

من احمق نزدیک بود شوهرمو به کشتن بدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه  ربطی به غیرت داره عزیزم؟هر کی سیگار میکشه یعنی همسرش بی غیرته؟مثله اینکه مردی که تریاک میکش ...

نه دیگه عزیزم فقط غیرت مرد تو انتخاب پوشش زن و محدود کردنش و تعیین تکلیف و در برخی موارد کتک زدن زن می باشد😔

عزیزم ادم با یه سیگاراینطوری نمیشه حتما چیزی قاطیش بوده متوجه نشدید

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
پس قبلش چیزه دیگه ای بوده که با سیگار فوران کرده.حواست باشه،ی سیگاره معمولی،کسی رو اینطوری بهم نمیری ...

دقیقا منم خواستم همینو بگم صدرصد نامزدتون قبلش یه چیزی مصرف کرده که با کشیدن سیگار هم حالش بد شده

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
بابا بخدا چیز دیگه ای نبود فقط دوتا سیگار. برگ با یک سناتور. بود

اینایی ک گفتی چی هستن😐🤔نشنیدم من....سیگار برگ و سناتور اینارو توضیح بده

دلم بارداریه ناخواسته میخواد،دو قلو هر دوتاش دختر.....اخه دکتر گفته دیگه نمیتونم نی نی بیارم😭
دقیقا منم خواستم همینو بگم صدرصد نامزدتون قبلش یه چیزی مصرف کرده که با کشیدن سیگار هم حالش بد شده

نه عزیزم هیچ چیز دیگه ای نبود نه قبلش نه بعدسیگارمون گل و اینا قاطیش نداشت تازه خودمم کشیدم باهاش متعجبم که چرا خودم طوریم نشد

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

منم اولین باری که قلیان کشیدم ینی دو سال پیش دقیقا همینجوری شدم داشتم سنکوب میکردم خدا بهم رحم کرد دیگه بار اول و اخرم شد حتی جایی که دود باشه واینمیستم دیگه، خیلی خریت کردم همون ی بارشم کشیدم.