امشب اومد خونمون بعد سه روز به اصرار من رفتیم سیگار بکشیم بعد اومدیم با ماشین دور بزنیم یهو رنگش سفید شد دستاش شروع کرد ب لرزیدن ضربان قلبش رفت بالا😭نزدیک بود بمیره شانس اوردیم تصادف نکردیم😭😭😭دارم از ناراحتی میمیرم
برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ادم با یه سیگاراینطوری نمیشه حتما چیزی قاطیش بوده متوجه نشدید
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
منم اولین باری که قلیان کشیدم ینی دو سال پیش دقیقا همینجوری شدم داشتم سنکوب میکردم خدا بهم رحم کرد دیگه بار اول و اخرم شد حتی جایی که دود باشه واینمیستم دیگه، خیلی خریت کردم همون ی بارشم کشیدم.