2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیخیال باش

1560 بازدید | 22 پست

من با مادر شوهرم زندگی میکنم الان ۷ساله مدتی هست که از وسایل منزلشون استفاده ک میکنم منت سرم میزاره مثلا امروز از لباسشویی استفاده میکردم ک دخترم دکمه استپش رو زده بود بعد اومدم گفت ک بیاببین خرابش کردی گفتم چیرو گفت لباسشویی رو بعد رفتم دکه استارت و زدم شروع کرد به کار بعد گفتم حتما از کنارش رد شدیم یا زینب زدتش بعد به خودش گرفت و گفت اره من خرابش میکنم وسیله خودمو اگ خراب بشه ک تو اذیت میشی الان میدونی چنده بزار خراب شه اگ درستش کردم ک بزاری توی تشت لباس بشوری البته قبلا ک میتونستی الان تو این هفت سال دیگ نمیتونی منم ساکت بودم چیزی نگفتم فقط گفتم ک من نگفتم شما خاموشش کردید من گفتم ک رد شدیم نگفتم شدید منظورم شما نبود بعدش دیگ کلی غر زد خیلی ناراحت شدم ولی به رو خودم نیوردم بعدش خودشو واسم گرفت ولی وقتی شوهرم از بیرون اومد خونه جلو شوهرم بام بگو بخند کرد ولی من به شوهرم میگم میگه ک تو اگ عکس العمل نشون بدی ضعف خودتو بهش نشون میدی و اون متوجه میشه ک تونسته تورو بسوزونه بخاطر همین بت میگم ک بیخیال باش نمیدونم شما بگید چیکار کنم بتونم تحمل کنم اخه نمیتونم فعلا جدا بشم از خانواده شوهرم

آدمهای صبور یدفعه میرن دیگه نمیان.... 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراازوسایل مادر ش استفاده میکنی؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

لباسشویی نداری خودت؟

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
ببخشیداخه چراازوسیله اون استفاده میکنی؟؟

وقتی تو ی خونن یعنی دوتا لباسشویی بزارن؟؟🙄

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

پیر ها رو وسایل و لوازم خونه خیلی حساس میشن مادرشوهرمنم بدش میادبچه ها به چیزی دست بزنن 

این اتفاق دفعه اخر نخواهدبودبازم تکرار میشه حرفهایی که زده نشونه اینه راضی نیست باوسایلش کارکنی بعدم چقدچیزی نگی که نقطه ضعف دستش ندی مگه میخوای بترکی شوهرتم تز داده بگو خودش بهش بگه یا چیزی نگه یاسوابشید که اولی غیرممکنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.