خیلی ناراحتم هنوز هیچ کاری نکردم دل و دماغ هیچ کاری هم ندارم همش میام نی نی سایت ولگردی شوهرم هم تا 6 یا7 سر کاره فکر می کنم همه کارا و خونه تکونیاشون رو کردن فقط من موندم تو رو خدا نیاید بگید ما همه کارامون رو کردیم نشستیم تا عید بشه
منم خیلی دپرس و افسرده ام. همش میخوام گریه کنم. دست به هیچی نزدم. شاغلم و دلم میخواد استعفا بدم. خسته شدم انقد واسه مرخصی منت کشیدم و تحقیر شدم. نمی خوام ناشکری کنم ولی واقعا داغونم
با تو از دریاچه ی نور از دل جنگل گذشتم گفتی هر عشقی میمیره اما از تو برنگشتم میخواستم تا دنیا دنیاست ما به عشق هم بنازیم توی مرز ماه و دریا قصری از صدف بسازیم طوفان گرفت و چه ساده شکستی اما چشاتو رو بغضم نبستی عمرم گذشت و هوز که هنوزه سلطان قلبم تو هستی تو هستی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اول کمداو کابینتاتو تمیز کن پسرت نمیتونه داخل اوناو بریزه بهم بعد یواش یواش پرده هاو بشور اگه نیازه دیگه زیاد سخت نگیر یه شیشه هم پاک کردی که خوب من پاک نکردم حسش نبود
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
با بچه روزی دو ساعتم وقت بزاری تموم میشه..مگه یه خونه چقد رکثیفه جیگر
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
کار هامون برا این مونده که 24 ساعت تونینی سایت هستیم چرا بچه را بهونه میکنیم با بچه روزی 1 ساعت هم کار کنیم خونه تمیز میشه خودم هم همین جورم 2 دقیقه کار میکنم دوباره میام نی نی سایت و یک دفعه میبینم ساعت 8 شده 1 ساعت دیگه همسرم میاد
"There is no such thing as impossible because "Impossible" itself says "Im possible".
چیزی به نام غیرممکن وجود ندارد چرا که غیرممکن خودش می گوید که من ممکن هستم.
نه سارا جون اخلاق بدی دارم دوست دارم خودم کارامو بکنم از طرفی یه خواهرشوهر دارم خونم که میاد من رو ویبره ام اگه یه لک یه جا باشه 1000 بار میگه چرا اینجا این جوریه
نمیدونین چقد بده که یکی تحقیرتون کنه و واسه دو هفته با بچه خانوادتون بودن بهش التماس کنین اونم وقتی که خیر سرتون اسمتون مهندسه
با تو از دریاچه ی نور از دل جنگل گذشتم گفتی هر عشقی میمیره اما از تو برنگشتم میخواستم تا دنیا دنیاست ما به عشق هم بنازیم توی مرز ماه و دریا قصری از صدف بسازیم طوفان گرفت و چه ساده شکستی اما چشاتو رو بغضم نبستی عمرم گذشت و هوز که هنوزه سلطان قلبم تو هستی تو هستی