2777
2789
عنوان

بی بی چک روژان سری بیاین

181 بازدید | 23 پست

بچها من یک روز مونده به مریضیم بی بی چک روژان گذاشتم منفی شد من ۳۵ روزه ام و مطپئنم ۱۳ روز پیش تخمک گذاریم بوده و من هم اقدام کردم و هیچ مشکلیم نداریم اما بازم منفی شد 😪خیلی ناراحتم لطفا تجربتونو در اختیارم بزارید ....🙏

تو نیم من نیستی ،تمام منی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگن شانس بارداری در هر ماه ۲۰ درصد هست.ناراحت نباش ان شالله زود زود باردار میشی

خسته شدم بخدا دگ چرا یسریا اقد زود یا ناخاسته میشن تازع بچه ام نمخان اونوقت من😪

اما اگ واقعا باردار باشی زود جواب میده 😪برا شما چطور بود؟

من یه هفته از موعدم گذشته بود روژان قطره چکونی استفاده کردم مثبت شد

زود زدی خیلی

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
من یه هفته از موعدم گذشته بود روژان قطره چکونی استفاده کردم مثبت شد زود زدی خیلی

واقعا ؟ حالا اگ پریود نشدم جمعه باز استفاده کنم خوبه؟

خسته شدم بخدا دگ چرا یسریا اقد زود یا ناخاسته میشن تازع بچه ام نمخان اونوقت من😪

دقیقا همینطوره منم ۱ ساله اقدامم

بی نتیجه 

هوووف دیگه خستم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰