2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه زیر ذره بینیم. بقیه با دیدن من و امثال من، قراره الگو برداری کنن. یه چادری شلخته دماغو خیلی ضررش ...

احسنت بر شما، اجرتون با حضرت زهرا عزیزم🌼

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

با احترام به نظرات دوستان 

حالاچادری باشی و گاهی نامرتب دنیا به آخر نمیرسه 

چادری باشی و کیف و کفشت و ساق و روسریت ست نباشه مگه چی میشه 

مثلا هر کی مانتویی همیشه شیک و تمیزه 

من از پاساژ عفاف وحجاب شهرمون

تهران نیستید؟

من رفتم شاه عبدالعظیم خوب بودا اما همسرم گفت میریم قم فردا برات میخرم اونجا جنسها بهتر و متنوع تره

بنده خدا فرداش برد قم اما ظاهرا بخاطر اخطار سیل و بارون که میومد هیچ پاساژو مغازه ی چادر فروشی باز پیدا نکردیم

خلاصه فقط زیارت کردیم و تو اون بارون برگشتیم دست خالی

🖤 
دوست دارم یه مدت چادر بزارم وببینم با مانتو راحت ترم ویا با چادر

من خیلی از مدلای چادر دارم از ساده تا قجری 

ساده رو محرم بیشتر سر میکنم 

قجری مهمونی 

لبنانی دانشگاه 

صدفی همینطوری بیرون 

عربی تفننی چون سنگینه ولی خیلی شیکه 

لبنانی از همش راحتتره من برا راحتی خودم چون دکمه و زیپ نداشت برای خاص تر شدنش هر طرفش دادم دوتا بتد دوختن از وسط با بند مثل دکمه مثلا جلوش بسته بود دیگه دستام راحت بود 

برای تیپ زیرشم معمولا کفشمو با کیفم و دستبندم ست میکنم 

شال و روسریمم با ساق دستام ولی روسری راحتتره از این سنجاق قشنگام بگیر ذوق داره 

بعدش مانتو شلوارمم معمولا اسپرته دیگه 

امیدوارم کمک کرده باشم 

اگه هیکلتون خوب باشه چادر قجری قشنگ‌میشه تو کمرو سفت ببندین  روسری های قواره دار و خوش رنگ‌ سر ...

ببخشید همش قشنگه و متین

اما خدایی رو مانتویی جینگیل مینگیل های این مدلی کلا فلسفه ی چادرو زیر سوال میبره

🖤 
من نظرم اینه که برم از شاه عبدوالعظیم بخرم

اگه تهرانی برو پوشاک اسلامی گل یاس  کلا چادرو هر چی مربوط به حجاب بشه ساق و یقه و... که شیک هستن پیدا میکنی 

مغازه دختران سما فک کنم اونجام تو اون پاساژ جنسای خیلی خوب رو با قیمتای عالی میده 

اگه تهرانی برو پوشاک اسلامی گل یاس  کلا چادرو هر چی مربوط به حجاب بشه ساق و یقه و... که شیک هست ...

من رفتم اونجا

اما به نظر قیمت ها واقعا با بیرون فرق داره

شاید هم به جیب ما نمیخورد

اما وسایل هاش شیکه

🖤 
تهران نیستید؟ من رفتم شاه عبدالعظیم خوب بودا اما همسرم گفت میریم قم فردا برات میخرم اونجا جنسها بهت ...

چرا تهرانم ولی ازجایی که میخرم جنساشو میپسندم 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بله ساکن تهرانم

سلام

اگه غرب تهرانی برو مجتمع یاس کلا برلی وسایل حجابه

و کلی مدل چادر داره که یکی یکی میتونی ببینی و سر کنیو هر چیخوشت اومد بخری

من خودم به شدت معتقدم وقتی چادریم باید جوری بگردم که اگه کسی منو بیرون ببینه دلش بخواد چادری بشه و در عین رعایتم باید شیک بود

به خاطر همین خیلی رو پوششم حساسم و روسری و مانتومو ست میکنم وروسریمو خیلی تمیز و صاف با تلق یا کلاه اختراعیه خودم 😜سر میکنم تو خونه و مهمونی ها هم چادر کرپ طرح دار رنگی متنوع (البته نه زنونه و حاجخانومی😄) به قول خودم دخترونه با شومیز و دامنام ست میکنم جوری که تو فامیل شوهرم که فقط من چادریم از نظر تیپ زدن همیشه اولم

جوری که تک تکشون هر بار مهمونیا بهم میگن

ببخشید همش قشنگه و متین اما خدایی رو مانتویی جینگیل مینگیل های این مدلی کلا فلسفه ی چادرو زیر سوال ...

ن اتفاقا رو مانتویی های ساده و شیک خیلی زیبان من نگفتم اون طرحی رو مانتویی های خیلی ساده و سنگینم داریم 

من رفتم اونجا اما به نظر قیمت ها واقعا با بیرون فرق داره شاید هم به جیب ما نمیخورد اما وسایل هاش ...

نمیدونم شاید بیرون مناسب تر باشه البته بعضی مغازه هاش خیلی گرونن مثلا من پرسیدم یه جا گفت ۸۰۰که برا من خیلی بود 

اما من که میخرم خداییش جنساش خوب درمیاد چندسال خوب استفاده میکنم 

پاساژ کیف و کفش تو بهارستانم طبقه پایینش داره چادر اونجام قیمتاش مناسبه