2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دستتون ؛ کرم اوسرین . اوره پنج یا ده درصد . عالیه

کرم ثمین میزنم، جواب میده اما مقطعی. یه باد به دستام میخوره دوباره خشک میشه

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
با احترام به نظرات دوستان  حالاچادری باشی و گاهی نامرتب دنیا به آخر نمیرسه  چادری باشی و ...

ست بودن ساق و کیف و .... مد نظر نیست، مرتب بودن مهمه

گاهی یه لباس نو و گرون قیمت، اما با یه روسری که رنگش باهم نمیاد ، زشت میشه  واز مرتبی خارج میشه

مهم همین مرتب پوشیدنه نه همیشه ست بودن

من الان یه مانتو روسری سورمه ای دارم باهم میپوشم

مشکی ها رو باهم

صورتی و سفید باهم

ابی باهم

همینا رو بیام جابجا بپوشم قطعا قشنگ نیست و حس شلختگی بوجود میاره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
برای خرید چادر تو کرج جایی رو میشناسید؟

مرکز حجاب لاله تو میدون شهدا.کنار پارکینگه تابلوش.یدونه ام حجاب جزیره تو خیابون فروغی البته من از لاله خرید داشتم.پارچه ام ببری براتون میدوزن همونجا