2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 65 پست
بخدا نمیدونی ک با ی بچه کوچیک چقدر سخته من الانم حجابم کامله فقط چادر ندارم 

عزیزم انگیزه و الویت آدمها باهم فرق داره، حالا انشالله که استارتر تجربه میکنه و خسته نمیشه، مثل همه ماها که خسته نشدیم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نکته خیلییییی خوبی اشاره کردی، من هم قد کوتاهم هم قبلا یکذره چاق بودم این مدلهایی که از بالا برش ...

ینی چی برش ازبالا؟من متوجه نمیشم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
یعنی از دوطرف سر برش داره، مثل چادر عربی

منم قدم۱۵۹؛چادرام اکثرا عربین تاحالا دقت نکرده بودم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چقدر شما متنوع و پرحوصله اید بانو🌷

اخه زیر ذره بینیم. بقیه با دیدن من و امثال من، قراره الگو برداری کنن. یه چادری شلخته دماغو خیلی ضررش برای اسلام بیشتر از یه بد حجابه عزیزم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
دوستانی که چادر ساده سر نمیکنید از کجا چادر میخرید؟

من از پاساژ عفاف وحجاب شهرمون

مثل من       خیلی حساسم که چادری مرتب باشم .واسه همین وقتی بچه بغل دارم، همیشه مقن ...

برای دستتون ؛ کرم اوسرین . اوره پنج یا ده درصد . عالیه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اگه هیکلتون خوب باشه چادر قجری قشنگ‌میشه تو کمرو سفت ببندین 

روسری های قواره دار و خوش رنگ‌ سر کنین و طلق بزارین ک تمیز و خوشگل وای میسه و با سوزن و گیره فیکس کنین 

دیه ساق دست و روسری ستو ک همه میگن
-همیشه چادرتون تمیز و اتو شده باشه
از وقتی شما چادر میپوشید قرار نیست به مانتو زیر اهمیت ندید یه مانتو طوسی تا زانو خیلی خوبه
کفش پاشنه بلند یا اسپرت نپوشید یه کفش تخت  خوبه
- چادر یعنی سادگی و بی آلایشی خواهشا خودتونو با آرایش کور نکنیند
روسریتون ساتن باشه

انواع مختلف بستن روسری و شالو یاد بگیرین

همیشه خوشبو باشین 

موهارو دم اسبی ببندین قشنگ میشه 

ساق دست اسپرت دست کنین و با رنگ کفش و کیفتون ست کنین 

روسری یا شالی ک سر میکنین اتو کشیده باشه سرشو تیز نکنین گرد قشنگ تره 

موهاتونو کامل بموشونین با جادر موی بیرون ضایعس چادر حرمت داره 

با وقار و متانت رفتار کنین ک این تفکر غلط مردم درباره چادریا از بین بره 

جلو چادرتونو باز نزارید و حتما چادرتون کش داشته باشه 

چادرتون طرحدار نباشه ساده باشه 

میتونید یه هد ساده و خوش رنگم با روسریتون ست کنین 

گردنبند و رومانتویی قشنگ میشه و ساعت مشکی 

چادرتون کوتاه نباشه 

مانتوهایی ک رو اسینش طرح داره بپوشین ک یه کوچولو بزنه بیرون از چادر 

منم قدم۱۵۹؛چادرام اکثرا عربین تاحالا دقت نکرده بودم

حالا شما که از من بلندتری، یک مدت چادر دانشجویی رو امتحان کن ببین تفاوت تاثیراتشونو حس میکنی

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌