2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ چادری

| مشاهده متن کامل بحث + 3230 بازدید | 65 پست
من کمی چاقم چه چادری بهم میاد؟

هرمدلی که روی سرش برش نداشته باشه.

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

من چادرساده سرم میکنم،مدل دارنیست،کشدارهم هست،زیرچادر مانتووروسری سرمیکنم و باهم ست میکنم مثل همه مانتوای ها،

برای مهمونی هم چادرمهمونی کرپ یاکن کن،سرمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چادری نیستما ولی خوشم میاد ازخانمایی که باحجابن ولی شیک و ترتمیز.

مثلا روسری مرتب و رنگ روشن میپوشن و ساق دست و ساعت شیک میپوشن ادم کیف میکنه.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
دوست دارم یه مدت چادر بزارم وببینم با مانتو راحت ترم ویا با چادر

وقتی بزاری کنار گذاشتنش یکم سخته گلم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

سلام

بر مبنای اینکه کجا میرم چادر و مانتو روسریم فرق داره

کلاس یا مراسم خانوما برم مانتو روسری رنگ روشن با چادر لبنانی که توی خیابون رنگ لباسم معلوم نباشه

جلسه برم چادر ساده با روسری مانتو سورمه ای یا مشکی

مراسم رسمی چادر عربی میپوشم با روسری مانتو مشکی

روسریمم لبنانی میبندم. دانش اموزام میگن خانوم میشه بهو ماهم یاد بدین چطوری میبندین؟  

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
عه چرا؟خستگی نداره که عزیزم

لامصب عکس پروفایلتو عوض کن دلم خواست 

وای دهنم وای دندونهام 😢😢

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

بخدا نمیدونی ک با ی بچه کوچیک چقدر سخته من الانم حجابم کامله فقط چادر ندارم 

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
هرمدلی که روی سرش برش نداشته باشه.

به نکته خیلییییی خوبی اشاره کردی، من هم قد کوتاهم هم قبلا یکذره چاق بودم این مدلهایی که از بالا برش میخوره خیلی کوتاهتر و چاقتر نشونم میداد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
سلام بر مبنای اینکه کجا میرم چادر و مانتو روسریم فرق داره کلاس یا مراسم خانوما برم مانتو روسری رنگ ...

چقدر شما متنوع و پرحوصله اید بانو🌷

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

عزیزم میتونی برای یه مدت اگه دوست داری سرت کنی بهتره کیف و کفشتو باروسریت ست کنی روسریتم مثل لبنانیا ببند خیلی شیکه من همشه اینطوری میکنم  گلم

😃

بخدا نمیدونی ک با ی بچه کوچیک چقدر سخته من الانم حجابم کامله فقط چادر ندارم 

اشکال نداره عزیزم

ولی من بادوتا بچه که یکیش بغلمه چادریم هیچوقت اذیت نشدم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
خانم های چادری ک ؛  چادر اتو شده و مرتب  روسری فیکس  لباس های هماهنگ و اتو شده کی ...

مثل من    

خیلی حساسم که چادری مرتب باشم .واسه همین وقتی بچه بغل دارم، همیشه مقنعه میپوشم چون روسری همش کج و کوله میشه .چادرامم همیشه کش میزنم که نیفته از سرم و شلخته بشم

فقط لطافت دستام دیگه پاییزا اصلا درست نمیشه حساسیت دارم به هوای پاییزی

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)