2777
2789
عنوان

هرکی احساس میکنه دکتره،بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 61 پست
یه پزشک خوب و قابل همین ولی اون قرص لیور گل رو بخور به تناسب اندام هم کمک میکنه از داروخانه بپرس و ا ...

ممنون دوست عزیز، اون برند بیخود که میگید، اسمشو بگید که یوقت نخرم

شما ک ادعای تحصیل ور این رشته تون میشه 😅😅😅😅 بزارین کمی با سرطان آشناتون کنم شاید ی روزی ب دردتو ...

وقتی میری پیش تبریزیان همینا رو تحویلت میده سرطان نقص در سیستم ایمنی بدنه عزیزم غلبه سودا چیه سیستم ایمتی به حدی ضعیف میشه که سلول های سرطانی بوجود میان و تکثیر میشن و تبدیل به توده میشن شیمی درمانی با اشعه این سلول رو از بین میبره ک اگه سلول از بین نره متاستاز میده به کل بدن و مرگ گفتم که اگه از اطرافیان خدایی نکرده دچار شد عزیزم بگو سردی نخورن انشالله خوب میشن این دانشمندا هم بیکارن دنبال راه های جدید درمان هستن خودت و ناراحت نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😫😭😭😭اقا دیگه

تمام مشکلات تو از غلبه سودا و سردیه ...انتخاب راه درمانشم با خودت ..دکتر بری ی مدت ازمایش بعد ک دید چیزیت نیس چند تا مسکن میده ..موفق باشی

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
وقتی میری پیش تبریزیان همینا رو تحویلت میده سرطان نقص در سیستم ایمنی بدنه عزیزم غلبه سودا چیه سیستم ...

من پیش تبریزیان نرفتم فقط اسمشو شنیدم 😄 

من علت و توضیح سرطان رو از احادیثی ک پیامبر فرمودن گفتن...موفق باشین شما هم.😋😊😊😊

کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام
ممنون دوست عزیز، اون برند بیخود که میگید، اسمشو بگید که یوقت نخرم

شرکت گل دارو رو بخر مال اصفهانه من از این استفاده میکنم صورتت و صاف و شفاف میکنه و باعث میشه کبدت خوب کار کنه و چربی های اضافه نگیری لاغرم میشی

تمام مشکلات تو از غلبه سودا و سردیه ...انتخاب راه درمانشم با خودت ..دکتر بری ی مدت ازمایش بعد ک دید ...

خب من اگر میدونستم چکار کنم که تایپیک نمیزدم از شما نظر بپرسم

اون چیزی که بلدین رو در اختیار بذارید، ادم واسه سلامتیش باید همه راهها رو بره،بالاخره یجا جواب میگیره

تمام مشکلات تو از غلبه سودا و سردیه ...انتخاب راه درمانشم با خودت ..دکتر بری ی مدت ازمایش بعد ک دید ...

من یک دموی کامل هستم اتفاقا جهت اطلاع ما مزاج زیاد داریم علاوه بر سودا و صفرا و دم و بلغم که پایه اصلی هستن پایه دم و صفرای سوخته و .......... کلی مزاج هست که امثال این اقا فقط همون چهار تا رو شنیدن و قرقره میکنن اصلا نمیدونن چی هست ولی تحسینشون میکنن راه نون در اوردن خوبیه یه دارو میدن ۳۰۰ هزار تومان روزی ۲۰ نفرم برن پیشش ماهی ۱۰۰ تومان کاسبه افرین بهش حق این مردم اینه که سرشون کلاه بره

اگر ان شالله عمری باقی بود و به نتایجی رسیدم،دوباره میام و همینجا نتیجه رو اعلام میکنم

به امید سلامتی‌همه مریضها و تندرستی برای شما عزیزان

ممنون از وقتی که گذاشتین

ممنون عزیزم،البته‌من لاغرمااا،ولی دنبالش میرم ،تشکر

نه منم چاق نیستم اما چون مواد سمی زیاد در طول روز میخوریم خوبه واسه بدن این دارو البته این قرص رو پزشک هم تجویز میکنه و در کل دنیا مصرف میشه چون اونا مصرف الکل زیاد دارن بخصوص استفاده میکنن این قرص برند های خارجی هم زیاد داره که گرونه اما نوع ایرانیش هم عالیه 

اون موقع سرطان کشف نشده بوده احتمالا حدیث و اشتباه به عرض رسوندن 😉

وای چه باهوشی شما😅😅😅😅😅

وای خدای من...

سرطان از برودت و سردیه ...ریشه تمام بیماریها از سردی...من نگفتم مختص تو حدیث اسم سرطان و دیدم...

شما به دفاع از وزارت بهداشت ادامه بدین 😊

من یک دموی کامل هستم اتفاقا جهت اطلاع ما مزاج زیاد داریم علاوه بر سودا و صفرا و دم و بلغم که پایه اص ...

مزاج‌ رو چجوری فهمیدین؟؟ ما تا وقتی جای این طب سنتیا و عطاری ها نرفتم،نفهمیدم،تشخیصش برام سخت بود

وای چه باهوشی شما😅😅😅😅😅 وای خدای من... سرطان از برودت و سردیه ...ریشه تمام بیماریها از سردی... ...

من تعصب روی هیچ چیز ندارم طب سنتی رو قبول دارم زیر نظر فقط پزشک شما راست میگی از سردیه گفتم که این همه دانشمند و محقق الکی دارن وقت تلف میکنن تبریزیان فهمیده اینا نفهمیدن فقط گفتم مدیونی این مردم ساده که گکل این تبلیغات و میخورن هستی که واسه بیماری خدایی نکرده اگه دچار  شدین برین دکتر حتما اونجا یاد من بیفت بخدا هزار تا اه و ناله دنبال اون اقاست چه کسایی که به خاطر کوتاهی از درمان از دست رفتن و شماها هم دخیل هستین که تبلیغش رو میکنید