2777
2789

گفتم یه کرم معرفی کنم بهتون خیلی عالیه وواقعا هرکی استفاده کرده نتیجه گرفته خودمم چند روزه گرفتم دارم استفاده میکنم انشاالله که رومنم اثر بزاره

تکیه گاه که نیستین؛حداقل پرتگاه نباشین📖

تقلبی این کرم زیاد شده امامن ازاصل بودنش مطمعن شدم که خریدم چون خاهرشوهرام ودختراش وحتی مادرشوهراشون خیلی وقته استفاده میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم گلدن پرل :

مطمئنا درباره اين کرم از آشنايان خود چيزي شنيده ايد که در حال حاضر اينجا هستيد !

کرم گلدن پرل يک کرم ساده و معمولي نيست .

اين کرم بطور معجزه آسايي جاي لک و جوش و اسکار هاي قديمي را از بين خواهد برد .

فرايند از بين بردن جوش ها توسط کرم گلدن پرل بدين صورت است که پس از کمتر از 4 روز استفاده جوش هاي صورت خشک شده و مي افتند .

فرايند از بين رفتن جاي لک و کک و مک نيز بدين صورت است که ، کرم خاصييت هيدروسنتزيني را دارد و در کوتاه ترين زمان ميتواند رنگدانه هاي نرمال پوست را به پوست برگرداند .

از کرم گلدن پرل براي درمان لک هاي قديمي ، کبودي هاي ماندگار ، لک هاي برجاي مانده بر اثر زايمان ميتوان استفاده نمود .

جالب تر از آن اين است که با استفاده از کرم گلدن پرل حتي ميتوان آفتاب سوختگي را نيز از بين برد .

حال که با ماهيت اصلي کرم Golden perl آشنا شديد به سراغ صابون آن ميرويم .

صابون گلدن پرل :

صابون مکمل کرم است و تاثيرات و درمان کرم را ماندگار مي نمايد .

استفاده از صابون پس از استفاده از کرم گلدن پرل و گذشتن زمان تقريبي 2 ساعت قبل از خواب سبب آب رساني و اکسيژن رساني به پوست ميگردد.

کرم گلدن پرل و صابون گلدن پرل را ميتوان بصورت جدا ، جدا استفاده نمود .

اما فراموش نکنيد که اين دو مکمل يکديگرند .

اصلي ترين خواص اين محصول عبارتست از :

درمان کک و مک و لک هاي بزرگ و عمیق

درمان اسکار هاي قديمي

درمانگر جوش هاي سر سياه به جهت دارا بودن روغن جوجوبا خاصيت جلوگيري از پيري زود رس را نيز دارد .

درمان نواحي از پوست که دچار افتاب سوختگي شده اند .

رفع تيرگي اپيدرم و درمانتونيک پوست

بازگشت رنگدانه هاي پوست به رنگ اوليه

شفافيت پوست نيز از خواص بارز اين پکيج است .

آبرساني و اکسيژن رساني به بافت پوست .

محتويات پکيج کامل کرم و صابون Golden pearl :

در محتويات کامل پکيج Golden pearl اصل ، علاوه بر کرم و صابون گلدن پرلمحصولات زير را نيز دريافت خواهيد نمود .

* + کپسول آلفا :

اين کپسول خوراکي نيست !

کپسول آلفاي گلدن پرل را ميتوانيد با کرم آن مخلوط نموده و مصرف نماييد .

کپسول آلفا همانند توربو عمل ميکند و تاثير کرم را مضاعف مي نمايد .

* + پماد درموويت در پکيج کامل :

پماد درموييت نيز يک محصول ديگر در پکيج ميباشد .

وظيفه درموويت نيز از بين بردن لک ميباشد .

* + پماد ارچ در پکيج کامل Golden Pearl :

پماد ارچ نيز يکي از اقلام موجود پکيج کامل Golden perl ميباشد که اين پکيج را کامل نموده است .

پماد آرچ حکم کاتاليزور را براي از بين بردن کک و مک و لکه هاي عمقي دارا ميباشد .

نحوه مصرف پکيج کامل Golden Pearl :

حال بياييم نحوه مصرف صابون و کرم را بررسي نماييم :

صبح ها پس از بيدار شدن از خواب ميبايست از پماد آرچ استفاده نمود .

سپس پس از 2 ساعت آنرا با صابون شست .

يکي از 2 کپسول را در کرم گلدن پرل Golden pearl مخلوط مينماييد.

سپس 2ساعت قبل از خواب به صورت و قسمت هايي از بدن که داراي لک ميباشند زده ميشود .

دقت نماييد که کپسول دوم را 2 هفته بعد ميبايست استفاده نماييد .

پس از 2 ساعت با صابون گلدن پرل Golden pearl منطقه اي را که کرم زده ايد را بشوييد .

دقت نماييد که در صورت تمايل ميتوانيد پماد درموويت را در طول روز در مدت زماني که حدالقل 3 ساعت قبل آن هيچ کرم و صابوني روي پوست نبوده باشد براي نيم ساعت استفاده نمود.

یکی ازدوستایه خاهرشوهرم میاره همشون ازش خریده بودن گفتم واسه منم بیاره چون مطمعنم تقلبی نیست خیلی وقته ازش استفاده میکنن

حالا تورو خدا این کرم تبلیغات نیست؟

بعداز قطعش دوباره لکه ها و کک ومکها برنمیگردن؟

خواهش میکنم ازتون که تورو خدا راستشو بگید چون من بارها و بارها از این کرمها استفاده کردم ولی همشون مقطعی بودن و پس از تمام شدن کرم دوباره لکهای صورتم برگشتن