2777
2789

اخه بهش بگو مثلا پیدا شد یه دختر چقد میتونه تحمل کنه شوهرش بخوره وبخوابه دو روز دیگه بچه دار میشن اون بچه چ گناهی داره ما نباید واسه خودخواهی خودمون چن نفرو بدبخت کنیم کسی که شرایط نداره چرا باید ازدواج کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خواهرشوهر من با یه پسر بی مسئولیت ازدواج کرد که در قید کار کردن نبود . خانواده خیلی پولداری هم داشت که ساپرتش میکردن . ولی همه رو میزد زمین و خلاصه زندگیشون دووم نداشت . هیچ زنی نمیتونه با مرد بی مسئولیت زندگی کنه. 

یه مشکل رو دوتا نکنید . ازدواج راه حل برادرت نیست

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

اگر خوشتیپ و خوش قیافه و زبون باز باشه بله ،من اشنامون همینطور بود دختره شاغل بود یه کارم واسه پسره جور کرد ، ماشینم واسش خرید خرج عقد و عروسی و پول پیش خونه و وسایلم خودش داد😐پسره فقط قیافه و هیکل خوبی داشت ب نسبت دختره و دختر قبلا یه بار ازدواج کرده بود😐

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

من

حالا هم سر کاره

اما تا یه سال اول. سرکار نبود خونه نداشت

الان خداروشکر هم کار داره هم خونه داریم هم خداروشکر از هم و زندگی مون راضی هستیم

ماشالا بگین  

ایشالا قسمت همه

بارداری....خوشحالی....نصیب همه ان شاءالله

بعد از ازدواج ... 

هیچ سرکشی عاقل نمیشه

هیچ معتادی ترک نمیکنه

هیچ تنبلی ، زرنگ نمیشه

هیچ افسرده ای به وجد نمیاد

پس دختر مردم رو اسیر بدبختیامون نکنیم

هیچوقت سعی نکردم اَدای آدم خوبارو در بیارم....همیشه،اگه لازم باشه، حتی بدترین چیزارو راجب خودم میگم 

نه عزیزم بهشون بگو با زن گرفتن درست نمیشه راهش اینه که بندازینش بیرون از خونه دو شب تو کوچه بخوابه گشنگی بکشه اونوقت میفهمه باید بره کار کنه خرجشو دربیاره .... یعنی چی که گوشه گیره؟ مگه تا اخر عمر بقیه باید خرج ادمو بدن

والا ظلمه درحقش که اینجوری ادامه بده