2777
2789

نمیفهمم‌یچرا هر مردی مشکلی داشته باشه از نظر روحی میگن زن بگیره درست میشه😐😐 زنا تا چه حد بدبختن اخه . دهتر مردمو بدبختش نکنین خواهشا اول روحیشو درست کنین بهدش براش کار جور کنین‌اونوقت براش زن بگیرین . که بتونه آسایش زنشو فراهم کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خواهرشوهر من با یه پسر بی مسئولیت ازدواج کرد که در قید کار کردن نبود . خانواده خیلی پولداری هم ...

یعنی چی همه رو میزد زمین😨

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

البته دوستان 

دختر ها هم باید عاقل باشن و زن همچین مردهایی نشن 

نه اینکه ایشون مرد بدی هست 

ولی خوب ملاک های لازم برای یک زندگی خوب و سالم و ندارن و باید تلاش کنند 

بلاخره دختر خانم ها به زور و اجبار بله نمیگن که 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

يعني دختره براي داداشت عروسي بگيره و خرج زندگي بده ؟ من فكر ميكنم مادرت از برادرت خسته شده با اين اوصاف براش زني بگيريد كه حداقل ده دوازده سال ازش بزرگتر باشه 😕

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

خیلی ها از اول اینجوری توافق می کنن. من دیدم مرده از اول افسردگی داشت ولی زنه قبول کرد با این‌که اون موقع دانشجو هم بود. اما خانواده پسر خیلی ساپورت مالی و روحی میکنن و بعد از درس دختر هم براش یه شغل خوب و رسمی پیدا کردن.

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️