2777
2789

کارامون بکنیم خیلی زشته؟

مثلا همسایمون دیشب موقع غذا پختن سرزده با بچش اومدن خونمون منم داشتم شام میپختم،میخواستمم زود آماده بشه چون بعدش قرار بود بریم واسه بچم دکتر.

دیگه تا موقع رفتنش مجبور بودم تو آشپزخونه باشم اما هم میوه براش بردم هم چایی،صحبت هم میکردیم.

همیشه اینطوری میشه.من دوتا بچه شیره به شیره دارم هیچوقت بیکار نمیشم که بیام پیش مهمون بشینم.

خیلی کار زشتیه؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زشت نیست،،،،،،شراط شما سخته خب،،،

زشت کار خواهرشوهر منه که بچه دوماهمو میدید گریه میکنه،،،نشسته بود بچه دو ساله خودشو بغل کرده بود ،،،نه بچه منو میگرفت نه میومد بجای من وایسه که من بچمو از رو زمین بردارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یا مثلا خالم چند روز پیش با بچش اومدن خونمون.

بچش خیلیییی شیطونه تمام زندگی منو از تو اتاق آورد وسط سالن. من دیدم اگه بعد بخوام جمع کنم باید تا صبح بیدار بمونم و خونه جمع و حور کنم.

پشت سرش فقط جمع میکردم‌

مامانش هم هیچی بهش نمیگفت😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

من چون خودم بچه هام کوچیکن ..درک میکنم 

اما قبلا که بچه نداشتم نمیتونستم درک کنم و بهم برمیخورد

همسایتون چطوریه ؟بچه داره؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

به نظر من مهمونی که سرزده و بی خبر و بدون دعوت جایی بره.. هییییچ توقعی نباید داشته باششه ک باهاش خوب و مثل مهمون رفتار بشه..  

من اگه جای شما باشم.. خیلی رک جلو در بهش میگم من خیلی کار دارم ببخشید وقت ندارم.... یه روز بیا که شرمندت نشم... 

مهمون سر زده نه ولی از قبل دعوت کرده بلشی زشته من شخصا بهم بر میخوره

نه عزیزم سر زده.

از وقتی بچه دار شدم دیگه مهمون دعوت نمیکنم چون میدونم اونجور که باید نمیتونم بهشون برسم

حالا شما بچه داری یکم توجیه.ولی ما میریم خونه عمو شوهرم خانمش از اول تا اخر تو اشپزخونس موقع شام هم ...

جاری من انقدر کُنده که وقتی میریم خونشون یه عالمه ظرف داره کاهوشو نشسته سبزیشو پاک نکرده فقط تونسته چای دم کنه و غذاشو بذاره یعنی از اول تا اخرش باهاش تو اشپزخونم تا بخوایم بیایم اگه نرم شامم گیرمون نمیاد بخوریم اخه ادم مهمون دعوت میکنه یه کم فرز تر به کاراش میرسه😣😣😣

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه زشت نیست،،،،،،شراط شما سخته خب،،، زشت کار خواهرشوهر منه که بچه دوماهمو میدید گریه میکنه،،،نشسته ...

آدمای بیشعور زیادن 😐

خب شما هم دعوتش نکن