2777
2789
عنوان

اگه مهمون بیاد خونمون و ما بریم توی آشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 39 پست
وای جاری من حرکت اهستس بخدا فکر کن یه کوکو یاماکارونی میذاره بیچاره برادرشوهرم اومده بود سالادشو درس ...

هاهاهاهاها.برای منم بخواد کاری کنه مادرشوهرم باید  باشه ...جالبه وقتیم ک حرفی میشه مادرشوهرم میگه فلانی همه کاراشو خودش میکنه   منم فققط ی لبخند میزنم ...الان ما پارسال عید ک رفتیم خونشون دیگه نرفتیم...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
هاهاهاهاها.برای منم بخواد کاری کنه مادرشوهرم باید  باشه ...جالبه وقتیم ک حرفی میشه مادرشوهرم می ...

خب ادم رفت و امد نکنه بهتره فقط در حد سر زدن اصلا خودم تو خونش معذب میشم از بس شوهرش و بچش به خاطر حرکت اهستگی خانم اذیت نیشن بعضی وقتا برادرشوهرم عصبی میشه سرش داد میزنه 😶😶

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ادم رفت و امد نکنه بهتره فقط در حد سر زدن اصلا خودم تو خونش معذب میشم از بس شوهرش و بچش به خاطر ح ...

دقیقا. خداشاهده نمیخوام دروغ بگم پارسال عید ک رفتیم فقط ی برنج گذاشت . مردا جوجه درست کردن ...خاله ها و داییای همسرمم بودن ...حساب کن من رفتم ظر فششششسسسسسسسستم اووونهمه رو اون وایساده بود کنار من ظرفارو میداد مادرشوهرم بزاره توکابینت .همییییییین...یکدفه دیدم برادرشوهرم اومده ب مامانش اشاره میکنه ک زشته بگید پرستو بشینه...فک کن اون فهمید اما زنش نه....اما اون اولو اخرم شد ک خودمو بکشم جایی.

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خانم دوست همسرمم همینجوره  من شام دعوتش کردم کلی تدارک دیدم اولین بار چند شب پیش دعوتمون کردن ...

من وقتی کسی رو مهمون میکنم دو مدل غذا درست میکنم خیلی هم زیاد درست میکنم،اینقدر که واسه فردای مهمونامن میدم میبرن،غذا و همه چیم هم ساعت ۷ عصر آمادست‌.

اما از وقتی بچه دار شدم هیچکس رو دعوت نمیکنم چون میدونم نمیتونم درست پذیرایی کنم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
ما خونه ی هر کی میریم درست تحویل نمیگیرن باید یه بی احترامی ای کنن ..حتی خونه ی خواهر خودم .دیگه خون ...

میترسم برن بشینن بگن طرف خسیس بود.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
من وقتی کسی رو مهمون میکنم دو مدل غذا درست میکنم خیلی هم زیاد درست میکنم،اینقدر که واسه فردای مهمونا ...

پسر منم خیلی اذیت میکنم خانواده خودم میان بدون دعوت هرچی باشه میخوریم

خانواده شوهرمم دعوت میکنم سالی یبار خواهراشو(اونا مارو دعوت نمیکنن میان هم کار نمیکنن منم با بچه سختمه)

اما.پدر و مادرشو هرزگاهی دعوت میکنم

با بچه خیلی سخته

من حتی تولد یکسالگی برا پسرم نگرفتم

وای شما ایقد رکید؟؟؟ کاش منم اینجوری بودم😕فقط یکم

اوهوم..

چرا نباشیم..

نه بی ادبیه نه بدهکار کسی هستیم...

چرا خودمونو مجبور کنیم ک هم رنج بکشیم هم به یه نفر بی محلی بشه... این که بدتره...

رک و راحت بدون بی احترامی کردن بگو.. الان خیلی کار دارم... یه روزی بیا که بتونیم حرف بزنیم...

بعذشم که واقعا فرصتش جور بود زنگ دعوتش کن...😀

اوهوم.. چرا نباشیم.. نه بی ادبیه نه بدهکار کسی هستیم... چرا خودمونو مجبور کنیم ک هم رنج بکشیم هم ...

واااااای اسم کاربریت😂😂😂😂😂😂یه گونی همراته هرکی زر مفت زد میچپونیش اون تو 😂😂😂😂😂

ساعت سه چیکار داشتی یعنی؟؟؟؟😶

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤