مثلا همسایمون دیشب موقع غذا پختن سرزده با بچش اومدن خونمون منم داشتم شام میپختم،میخواستمم زود آماده بشه چون بعدش قرار بود بریم واسه بچم دکتر.
دیگه تا موقع رفتنش مجبور بودم تو آشپزخونه باشم اما هم میوه براش بردم هم چایی،صحبت هم میکردیم.
همیشه اینطوری میشه.من دوتا بچه شیره به شیره دارم هیچوقت بیکار نمیشم که بیام پیش مهمون بشینم.
خیلی کار زشتیه؟
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
حتی بعد شامم خودشو سرگرم گاز پاک کردن و ظرف شستن میکنه...و ما همچنان تو پذیرایی منتظریم.من خودم مهمو ...
وااای!
خب شاید دوست نداره باهاتون رفت و آمد کنه
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
دعوت نکردم خودش اومده بود،،،،جالب اینجاست که داشتم کارای سفر داداشش،،،نه شوهرم،،،برادر شوهرم که وظیفه من نبود رو انجام میدادم،،،،😤
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من چون خودم بچه هام کوچیکن ..درک میکنم اما قبلا که بچه نداشتم نمیتونستم درک کنم و بهم برمیخور ...
آره بچه داره.
دوست نداره که نداره ما بخاطر عموی همسرم میریم خیلی ادم خوبیه...بعدم ما کوچکتریم از 4 بار که من دعوتشون میکنم اونا یکبار دعوت میکنن...موقعی میاد خونه ما خیلی خوبه ها میگه میخنده ولی وقتی میری خونش همش تو اشپزخونس.ادم خودش باید شعور داشته وقتی مهمون داره حداقل نیم ساعت بیاد پیش مهمونش بشینه
به نظر من مهمونی که سرزده و بی خبر و بدون دعوت جایی بره.. هییییچ توقعی نباید داشته باششه ک باهاش خوب ...
گناه داره خیلی زن خوبیه. بیچاره خودشم توقع نداره.
یا حتی یه حرفایی هم از رو سادگی بهم میزنه من ناراحت نمیشم. مثلا میگه وااای تو چقدر پولداری! چقدر باکلاسی
منم میخندم 😂😂😂
به نظر من مهمونی که سرزده و بی خبر و بدون دعوت جایی بره.. هییییچ توقعی نباید داشته باششه ک باهاش خوب ...
وای شما ایقد رکید؟؟؟
کاش منم اینجوری بودم😕فقط یکم
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
جاری من انقدر کُنده که وقتی میریم خونشون یه عالمه ظرف داره کاهوشو نشسته سبزیشو پاک نکرده فقط تونسته ...
ولله سری اول ک ماام رفتیم خونه جاریم اون مهمون دعوت کرده بود مادرشوهرم پذیرایی میکرد من میرفتم بهش میگفتم بیا بیرون پیش مهمونا بشین ...کاریم نمیکردا .تواشپزخونه بود الکی ....
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ما خونه ی هر کی میریم درست تحویل نمیگیرن باید یه بی احترامی ای کنن ..حتی خونه ی خواهر خودم .دیگه خونه هیچکس برا شام نهار نمیریم ..تازه اینا ک میگم انقد امدن خونه ی ما سرویس دادیم جواب محبتامون این بوده .دیگه ب هیچکی همتعارف نمیزنم بیاد .سرزده هم بیان تا جایی ک ممکنه ساده میزارم و بیشتر بفکر راحتی خودمم ..کلا عزیزم بفکر راحتی خودت باش ..اون آدم موقه شام نباید سرزده میومد
ولله سری اول ک ماام رفتیم خونه جاریم اون مهمون دعوت کرده بود مادرشوهرم پذیرایی میکرد من میرف ...
وای جاری من حرکت اهستس بخدا فکر کن یه کوکو یاماکارونی میذاره بیچاره برادرشوهرم اومده بود سالادشو درست میکرد من سبزی پاک میکردم بچشم ضجه میزد شوهرمم تنها تو سالن نشسته بود ایندفعه به شوهرم گفتم من دیگه ناهار و شام نمیام خونشون 😥😥😥
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍