2777
2789

من تازه دوماهه ازدواج کردم دیروز دکتربهم گفت باید جراحی کنم،ولی خیلی میترسم که بهترنشم یاتوبارداری مشکل داشته باشم😔😔

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

عزیزم اصلا کاری به بارداری نداره عمل کردن . من خودم تقریبا ده سال پیش عمل کردم . خییییلی راضیم . وضعیتم خیلی بد بود . ولی عملش اصلا کاری به بارداری و زایمان ،حتی سزارین  نداره . ولی با حرف یه دکتر عمل نکن . پیش چند تا دکتر برو وتا جایی که میتونی تحمل کن

خلاصه اینکه ...... بادکنک و زیاد باد کنی ، تو صورت خودت میترکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی چرا اخه خیلی سخته شوهر همسایمون عمل کرد یک سال خوب نمیتونه کمرشو راست نگه داره یه کم دولاس

ای وای😣دکترمیگفت که مشکلم مادرزادی بوده ومن وقتی فهمیدم که کاربه جراحی کشیده،دکتره میگفت که بعدعمل خوب میشی اخه من همش ۲۰سالمه ازدیروز خیلی حالم بده شوکه شدم اصلا،اگه عمل نکنم عصب کمرم نابودمیشه

عزیزم اصلا کاری به بارداری نداره عمل کردن . من خودم تقریبا ده سال پیش عمل کردم . خییییلی راضیم . وضع ...

خداروشکرکه حالتون بهتره خانومی،ان شاالله که من هم بعدش خوب شم🙏

خداروشکرکه حالتون بهتره خانومی،ان شاالله که من هم بعدش خوب شم🙏

ممنون عزیزم . البته که باید بعد از عمل مراقب داشته باشی.

انشالله که شما هم هر چی زودتر خوب بشی.

بله تهرانم،معرفی کنید

اگه میتونید حتما حتما یه مشورت با این دکتر داشته باشین.

دکتر رحیم رویین تن . فکر میکنم بیمارستلن بقیة الله هم باشن . 

ادرس مطبشون: تهران، منطقه ۳، شریعتی، بالاتر از میرداماد، جنب پمپ بنزین، ک شواری، مجتمع پزشکان رازی ، واحد ۳ 

البته میتونی یه سرچم خودتون بکنین . ایشالله که موفق باشین. 😘😘

ان شاالله🙏

سلام عزیزم. من خودم هشت ساله دیسک کمر و پارگی دیسک دارم. برو پیش دکتر ظهرابی. کارشون عالیه. اگه خدایی نکرده عملم بخوای میتونن برات انجام بدن. تونت پیداشون کن من از شهر دیگه اومدم پیش ایشون. تخصصشون از فرانسه گرفتن. حتما حتما بر مطبشون. دیسک داشته باشی هم میتونی باردارشی. من خودم هشت ماه استراحت مطلق بودم. قبلشم وزنم کم کردم. بعدم سزارین شدم. کلی روشهای جدید اومده. من خودم ازن درمانی کردم عالی بود. بازم میخوام انجام بدم. زود نرو عمل. این دکتری گفتم روشهای جدید زیادی داره. 

خوشحالی یعنی ....
سلام عزیزم. من خودم هشت ساله دیسک کمر و پارگی دیسک دارم. برو پیش دکتر ظهرابی. کارشون عالیه. اگه خدای ...

البته من این دکتر رو هم میشناسم . یه چند سالیه که خیییلی پولکی شده . و به نظرم کارایی گذشته رو نداره . من پیش این دکتر هم رفتم .