2777
2789
عنوان

شب تولدم با دعوا گذشت...

736 بازدید | 30 پست

انقدر حالم بد بود چند دقیقه پیش که فقط دارم اشک میریزم

منی که همه مشکلاتمو باشوهرم تو خودم میریختم و جلو همه شاد بودم دیگه امشب تموم شد😢

با شوهرم بحثم شد دفعه اولی بود که صبرم تموم شد

چقدر خودمو زدم..

انقدری ناراحتم که به خودکشی فکر میکنم...

حس میکنم دیگه هیچی تو دنیا ندارم...

چرا من؟ سوالیه که همش از خودم میپرسم و به خدا میگم یعنی واقعا بنده بدیم برات که زندگیم اینجوری شده؟؟

همین الانم که دارم مینویسم اشک امونمو بریده

گلوم درد میکنه دارم خفه میشم

انقدر ناراحت شدم و خودمو زدم که داشتم خفه میشدم

بعد شوهر بیشعورم میگه محکم تر بزن برو تو حیاط جیغ بزن....😔 دیگه خسته شدم بخدا...

چرا همه خوشبختن من زندگیم اینجوریه؟؟؟ مگه چیکار کردم؟ این حق من از زندگی نبود خدا😭😭

دوستان نپرسید چی شده که نمیتونم بگم...

فقط همینو بگم که تو دعوا ادما حرفای دلشونو میزنن... هر چی ناراحت تر واقعیتا بیشتر...

وقتی بهت برمیگرده میگه تو فقط منو تیغ میزنی یا تو هر کاری که میکنی یعنی یه خواسته ای داری آدم میسوزه... خیلی سخته خیلی دلم شکسته برام دعا کنید 

هنوزم زندگیمو دوست دارم... ولی خستم خیلی....

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش😐

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

منم همین اوضاعو داشتم امروز براتو خوبه کسی نفهمید من که مادرشوهرم همه چی بارم کرد پدرشوهرمم بدتر😔

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)

مطمئن باش الان دلشکسته ایی تو بحثم هر حرفی ممکنه زده بشه ..البته خودمنم بعضی حرفا تا عمق وجودمو میسوزونه ولی وقتی فکرمیکنم‌میبینم خودمم خیلی چیزا میگم‌که نبایدبگم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

عزیزممم.بر اعصابت مسلط باش .خودت رو کنترل کن .دستو صورتت رو بشور و آروم باش .خدا انشالله ب نق معصومین مشکلاتتونو حل کنه و در کنار هم خوشبخت باشید.همه مشکل دارن بخدا همه .صبور باش درست میشه

آخر عاقبت در کودکی ازدواج کردن همینه 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊