2777
2789

نی نی ام 25 روزشه،تا هفته پیش فقط شیر خودم بهش میدادم خودمم شیرم خیلی زیاده اما واقعا اذیت میشدم نی نی ام خوابش خیلی کم بود و دایم شیر میخورد منم واقعا خسته میشدم خصوصا شبا،رقتم دکتر و گفت اشکال نداره روزی 2 تا 30 سی سی بهش کمکی بده،ولی بعضی وقتا تا 120 سی سی ام بهش میدم

از اون روز دیگه تو روز میخوابم و مامانم بهش شیر خشک میده که من استراحت کنم بعد که بیدار میشم میبینم تمام لباسم خیس شده از شیر

خیلی عذاب وجدان میگیرم که بهش شیر خشک میدم،از وقتی ام اینو بهش میدم خوابش خیلی زیاد شده

به نطرتون شیر خشک ضرر نداره واسش؟خصوصا اینکه باعث شده اینقد میخوابه

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذییت میشم چیه مادرشدی ک چی...خب شیرش بده میگذره این روزا

اصلا گاهی وقتا تو 24 ساعت حتی یک ساعت خواب نداشتم حتی فرصت شخصی ترین کارمم نداشتم ولی الان ی کم راحت شدم هرچند باز نهایتش 5 ساعت تو شبانه روز بتونم بخوابم

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

عزیزم یکم تحمل کن

من شیرم خیلییییی کم بود و مجبور شدم شیرخشک بدم و سینم حکم پستونک داشت

شیر مادر خیلی خاصیتش بیشتره تا شیرخشک

شیرخشک سنگینه هضمش طول میکشه بیشتر میخوابه

حیفه به خدا

6ماهش بشه دیگه غذا میدی کمتر شیر میدی

صلوات

اگه شیرنداشتی میگفتی عذاب وجدان دارم شیرخشک میدم کلی دعوات میکردم 

اما شیر داری قدرشو بدون بچتو با شیر خودت سیر کنی مادر شدن همینه دیگه من چی بگم دوسالو نیمه شیرمیدم دوسال دیگم باید بدم بچه هام شیر به شیر شدن بدون استراحت

هعی روزگار پشمالو ؛)

اصلا گاهی وقتا تو 24 ساعت حتی یک ساعت خواب نداشتم حتی فرصت شخصی ترین کارمم نداشتم ولی الان ی کم راحت ...

من از دو ماهگی تا ۷ ماهگی یا تو خواب شیر میدادم یا میدوشیدم با شیشه میدادم اخه دخترم سینه نمی گرفت

من با دست می دوشیدم آخرتش دیگه سینه هام زخم شد منم بی خیال شدم شیر خشک دادم

سینه ت درد میکیره وقت دوشیدن چون شیر توش مونده  من بودم به شیر خشک عادتش نمیدادم. چون خیلی دردسر داره. هرمارکی  بهش نمیسازه. نیمه شب پاشو درست کن و.... و هزینه شیر خشک و...

من فقط چند روز اول شیر خشک دادم چون شیرم کم بود. پد سینه استفاده کن تا لباست خیس نشه. تا آخر که یکسره شیر نمیخواد. بیفته غذا خوردن خوب میشه

به نظرم کار بدی میکنی

شیر خشک شیر گاوه که خشک و فراوری هم شده

مغز استخون شش قلب و تمام اعضای بدن بچت قراره از اون شیر ساخته بشه

پس مسلما شیر انسان و شخصا شیرشخصی شمارو خلقت مطابق نیازهای بچت آفریده

تازه

ولرم

مغذی

پر از آنتی بادی

دریغ نکن 

این روزا نهایت چهارماهه

میگذره و تو میمونی و یک عالمه حسرت و بعدا بهت خواهد گفت برام مادری نکردی

هرچیزیش بشه میگه شیرخشکی بودم که این شدم

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒