بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ۹ ماهه اقدامم..دیگه کاملا ناامیدم😢 این ماه کلومیفن خوردم ولی میدونم این ماه هم مثه ماه های دیگس ...
عزیزم تا یکسال طبیعیه بعدشم من خیلیها چندساله اقدامیم و هنوزم امید داریم خوده من 7 ساله اقداممم و فعلا مشکوک به بارداری توکلتون بخدا باشه خیلی عجولید 9 ماهه اقدامید و کاملا ناامیدید؟؟؟؟؟
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
من۱۷سال ناڗایی داشتم تا اینکه با ای وی اف باردار شدم وولی متاسفانه تو۸هفته قلبش وایساد وتو این عید که گذشت سقطش کردم،،،مراحلش خیلی سخته امکانش هست تو سه چهار ماه نتیجه بگیری امکانشم هست که یکی دوسال طول بکشه
.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام من 22سالمه خیلی از بارداری و زایمان میترسم ولی شوهرم دلش بچه میخواد چیکار کنم
اصلا نترس و توکلت بخدا و از من میشنوی بزار باردار بشی الان بارداریها خیلی سخت و بد شده اصلا جلوگیری نکن منم از اول اگر شوهرم راضی میشد الان چندتا بچه داشتم ولی امیدمم از دست ندادم
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن