2777
2789

دخترم سه سالش تموم میشه میره تو چهار یک ماهی هست تختشو از تخت خودمون فاصله دادم و نرده گذاشتم قبلا به هم وصل بود تختامون، هنوز عادت نکرده و هرشب با گریه و التماس اینکه میخوام بغلت بخوابم خوابش میبره دیگه خسته شدم بنظرتون تختشو دوباره بچسبونم به تخت خودمون و تا هفت سالگی بیخیال جدا کردن اتاقش بشم یا همین روندو ادامه بدم تا عادت کنه بعد اتاقشو جدا کنم؟ یا این‌که همین الان اتاقشو جدا کنم خودم شبا برم پیشش بخوابم تا زمانی که عادت کنه که حداقل این بی قراری هاش برا جدا شدن اتاقش باشه نه برای بیست سانت فاصله پیدا کردن تختامون😑😑لطفا همه نگین دیر جداش کردی و این حرفا،خودم میدونم راه حل بدین ممنون

من بچه ندارم یه خواهر زاده 4 ساله دارم که هنوزم پیش خواهرم می خوابه .به سختی مهد کودک می مونه و اصلا نموند . همه ش چشمش دنبال مادرشه که نکنه ازش دور بشه اون پسره . به نظرم زود اینکا رو کردی بچه هنوز وابسته است

با خدا باش و پادشاهی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقيقا شرايطم مثل شماست ولي اصلا ناراحت تيستم ارامش بچم خيلي برام مهمه ب نظرم الان با آرامش بخوابه بهتره تا بزرگتر بشه كلي اختلال و اضطراب داشته باشه من تا  موقع ك نترسه ب همين روند ادامه ميدم

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

اتاقش رو جدا کن و خودت هر شب برو‌پیشش بخواب و براش قصه بگو ، بهش بگو من به اتاق تو مهمون اومدم ، شعر بخون و قصه بگو وقتی خوابید برو اتاق خودت، صبح هم قبل اون بیدار شو و منتظر باش تا بیدار بشه وقتی بیدار شد به استقبالش برو و بغلش کن و باز بگو من دوباره به اتاق خوشگل تو مهمون اومدم

فقط خدا 
من بچه ندارم یه خواهر زاده 4 ساله دارم که هنوزم پیش خواهرم می خوابه .به سختی مهد کودک می مونه و اصلا ...

همه که میگن دیر شروع کردی، ولی دختر من تو خواب اینجوریه وگرنه الان کلاس میبرمش اصلا سراغ منو نمیگیره دو سه ساعت بازی میکنه با بچه ها و مربیش، یا جایی بدون من خیلی راحت میمونه

دخترتو زود از خودت جدا کردی    من رشتم روانه عزیزم       معمولا از ۷سال ب بعد باید جدا کنن   بچه قعلا نیاز ب تماس بدنی والدینش داره    نیاز ب اغوش  حس امنیت با بغل کردنت     

فکر میکنی بدبختی ؟  اینو بخون <<هرکس لایقِ شرایطی ست که تلاش به تغییرش نمیکند>>           اینو باور کردم و دیگه خودمو بدبخت خطاب نکردم 

بچه منم سه سالشه هنوز پیش خودم میخوابه،قد و وزن و سنه دقیق بچه هاتونو میشه بگید؟

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
همه که میگن دیر شروع کردی، ولی دختر من تو خواب اینجوریه وگرنه الان کلاس میبرمش اصلا سراغ منو نمیگیره ...

پس مشکلش فقط موقع خوابه . البته بهتره از کارشناس بپرسی ولی من بودم جداش نمی کردم تا براش عادی بشه کم کم 

با خدا باش و پادشاهی کن

من که هنوز پیش خودم میخوابه خودم رو متقاعد کردم حداکنم اتاقش رو ولی همسرم میگه تا چشم بهم بزنی بزرگ میشی خودش میخواد جدا بخوابه و از مادور باشه تا کوچیکه اونطور که دوست داره باشیم

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم