2777
2789
ببین به نظرم میاد خیلی با سیاست هستن این بهونه رو ساختن که شما خودت خسته شی وگرنه دلیل موجه ایی نیست ...

مادرش آدم ساده و دهن بینیه..هر وقت باهاش حرف میزنیم راضی میشه ولی دوباره بعد دوروز نظرش برمیگرده..نامزدم میگه احتمالا کسی بهش حرفی میزنه

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یکاری کنی ازدواج کنه  شما هم خواستگارات رو راه بده و بسنج

خیلی سعی کردم که روی کس دیگه ای فک کنم ولی واقعا از دستم نمیاد..من از بچگی وابسته نامزدمم..اونم دقیقا همینطوره

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
ولی هر چی پرسیدیم ازشون نگفتن ناراضین..حتی نامزدمم ک گفته بود کس دیگه ایو برام در نظر دارین که نمیزا ...

فقط ۵سال زیاده 

اگه واقعا شما رو میخواستن نهایتا عقد برگزار میکردن نه اینجوری دست رو دست بذارن.

خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.
منم وقتی ازدواج کردم شرایطم مثل شما بود خواهرام خودشون مامان بابام رو راضی کردن

از من دوتا خواهرام سنشون ده سال بیشتر من بودن بابام میگفت مردم حرف درمیارن ولی خواهرام راضیش کردن

خدایا خودت راه درست رو بهم نشون بده.

به نظر خودش مخالفت مادرش بخاطر حسادت خواهراشه..چون تو سن کم شروع به کار کردن کرد و الان که بیستو پنج سالس هم خونه داره هم ماشسن و هم کار..خودش بهم میگه اگه تو نبودی من الان هیچی نداشتم..چون از وقتی هفده سالش بوده عاشق من بوده..چون یجورایی همسایه حساب میشدیم رفتاراش منوهم وابسته کرد

اما داماد یکی از خواهراش با اینکه از نامزد من بزرگتره حتی کارم نداره..یبارم به گوشمون رسوندن که خواهرش پشت سر نامزدم گفته چرا اون باید همه چی داشته باشه ولی داماد من نه

مادرش آدم ساده و دهن بینیه..هر وقت باهاش حرف میزنیم راضی میشه ولی دوباره بعد دوروز نظرش برمیگرده..نا ...

از من به شما نصیحت اینا بعدا هم خیلی میرن تو مخت با این کارشون از اون اول هرچی دیدی بدون تا اخرش همون ادامه داره 

اگه خواستگار خوبی داره ولش کن زندگیتو بساز اینجوری با اعصاب داغون میخوای عروس بشی حیفه به خدا عمره آدم میگذره و این ساعت ها و روزها برنمیگرده 

اونا باید به ساز شما برقصن نه شما 

از من به شما نصیحت اینا بعدا هم خیلی میرن تو مخت با این کارشون از اون اول هرچی دیدی بدون تا اخرش همو ...

میترسم که نتونم زندگی دیگه ای بسازم..دلم نمیخواد زندگی یکی دیگه رو هم خراب کنم..چون خودمو میشناسم میدونم چقدر وابسته نامزدمم..میترسم نتونم فراموشش کنم

من چون خانوادم نزاشتن بزور جدا شدم بعد 7 سال یسال و دوماه بعدش اشنا شدم الانم عالیم

سخت نبود براتون؟؟اخه من زوری بالا سرم نیست برای جداشدن..میترسم اگه جدابشم بعدش حسرت بخورم

سخت نبود براتون؟؟اخه من زوری بالا سرم نیست برای جداشدن..میترسم اگه جدابشم بعدش حسرت بخورم

4 بار تا یه قدمی خودکشی رفتم 21روز حتی نتونستم ابم بخورم سردردای وحشتناک از نظر روحی وحشناک بودم خانوادمم گوشیمو گرفته بودن تو خونه زندانی تو این هاگیر واگیر خانواده عموم زجرم میدادن و دختر عمه متولد79م به عشقش رسید یسال بعد این همه با یه پسری اشنا شدم اوایلش فقط لجبازی تو اینستا بود یسال بدون دیدنم به پام نشستخیلی سخت بود اما گذشت

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
4 بار تا یه قدمی خودکشی رفتم 21روز حتی نتونستم ابم بخورم سردردای وحشتناک از نظر روحی وحشناک بودم خان ...

خوش بختیت پایدار باشه عزیزم